Rosier'den Galatasaray iddialarına yanıt: Ben Beşiktaş'ın çocuğuyum

Galatasaray Beşiktaş
Rosier'den Galatasaray iddialarına yanıt: Ben Beşiktaş'ın çocuğuyum

Geride bıraktığımız sezonu Beşiktaş'ta kiralık olarak geçiren ve siyah-beyazlıların bonservisini almak için görüşmelerde bulunduğu Fransız sağ bek Valentin Rosier, Galatasaray'ın kendi için devreye girdiği haberleri üzerine, "Ben Beşiktaş'ın çocuğuyum" yorumunu yaptı.

Beşiktaş'ın bonservisini almak için Sporting'le büyük ölçüde anlaşma sağladığı Valentin Rosier, Galatasaray'ın Sporting'e daha önce yaptığı teklif artırması üzerine flaş bir paylaşımda bulundu.

Beşiktaş'ta oynamak istediğini daha önce birkaç kez dile getiren Fransız oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı "Ben Beşiktaş'ın çocuğuyum" paylaşımıyla tercihinin bir kez daha siyah-beyazlı takımda kalmak olduğunu yineledi. Rosier yaptığı bu paylaşımı 3 saat sonra sildi.

Sporting'in, Fransız savunmacıya "Galatasaray'ın teklifi daha iyi, Galatasaray'a git" yönünde baskı uyguladığı iddia edilmişti.

Rosier'den Galatasaray iddialarına yanıt: Ben Beşiktaş'ın çocuğuyum - Resim : 1

4 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANACAK

Beşiktaş'ın Rosier için Sporting'le 4 milyon euro bonservis bedeli ve sonraki satıştan yüzde 20 pay karşılığında anlaştığı, Rosier ile de 4 yıllık sözleşme imzalayacağı kaydedildi.

Fransız savunmacının bu hafta içerisinde İstanbul'a gelerek antrenmanlara başlaması bekleniyor.

Kaynak: Haber Global TV

Valentin Rosier Beşiktaş Galatasaray Sporting Beşiktaş transfer haberleri Galatasaray transfer haberleri Valentin Rosier Beşiktaş