Beşiktaş ve Fenerbahçe transferde bir kez daha karşı karşıya!

Beşiktaş Fenerbahçe
Beşiktaş ve Fenerbahçe transferde bir kez daha karşı karşıya!

Süper Lig'de sezonun tamamlanmasının ardından takımlar transfer çalışmalarına hız verirken, Beşiktaş ile Fenerbahçe Alexander Sörloth'un ardından bu kez de bir orta saha oyuncusu için karşı karşıya geldi.

Portekiz spor gazetesi O Jogo'nun özel haberine göre, Beşiktaş ve Fenerbahçe, Estoril forması giyen 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Andre Franco'nun transferi için karşı karşıya geldi.

Sezon devam ederken, sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini 2 yıl daha uzatan Andre Franco'nun yeni kontratında "10 milyon Euro'ya serbest kalır" maddesi bulunduğuna dikkat çekilirken, Fenerbahçe'nin Estoril yönetimiyle temasa geçtiği ancak ne Beşiktaş'tan ne de Fenerbahçe'den henüz resmi bir teklifin yapılmadığının altı çizildi.

Haberde merkez orta saha ve forvet arkasının yanı sıra, sağ ve sol kanatlarda da forma giyebilen Andre Franco'nun Fenerbahçe'de Atletico Madrid'e transferi konuşulan Miguel Crespo'nun, Beşiktaş'ta ise sözleşmesi sona eren Cyle Larin'in yerini doldurabileceğine dikkat çekildi.

Futbola Sporting Lizbon alt yapısında başlayan Andre Franco, bu sezon Estoril Praia formasıyla Portekiz Ligi'nde 32 maça çıktı ve 11 gol - 4 asist'lik performans ortaya koydu.

Andre Franco Beşiktaş Fenerbahçe O Jogo

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş fenerbahçe Estoril Praia Beşiktaş transfer haberleri Fenerbahçe transfer haberleri