Beşiktaş'ın transfer listesi... Son dakika BJK transfer haberleri 31 Mayıs 2021

Beşiktaş transfer haberleri
Beşiktaş'ın transfer listesi... Son dakika BJK transfer haberleri 31 Mayıs 2021

Son dakika Beşiktaş transfer haberlerine göre Siyah-beyazlı kulüp bir yandan Sergen Yalçın ile yeni sözleşmenin detaylarını konuşurken bir yandan da özellikle forvet arayışlarını sürdürüyor. İşte 31 Mayıs son dakika BJK transfer iddiaları.

Beşiktaş'tan son dakika transfer haberlerine göre Siyah beyazlı ekip forvet, stoper ve sağ bek mevkileri için arayışlarını sürüdüryor. İşte Beşiktaş için transfer iddiaları. 

Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi ile Sergen Yalçın masaya oturuyor. Görüşmeden yeni mukavelenin çıkması bekleniyor. 

Milan'ın geçtiğimiz yıl Celtic'e kiraladığı Diego Laxalt ile yollarını ayıracağı ve Uruguaylı sol beke Beşiktaş'ın talip olduğu öğrenildi. 

Galatasaray ile kiralık sözleşmesi sona eren Gedson Fernandes için Beşiktaş'ın devreye girdiği iddia ediliyor. Siyah beyazlı ekibin 22 yaşınhdaki oyuncu için Benfica'ya teklif yaptığı öne sürüldü. 

Nice yönetimi Ersin Destanoğlu transferi için İstanbul'a geliyor. Ignazio Genuardi'nin iddiasına göre reddedilen ilk teklifin ardından Fransız kulübü böyle bir karar aldı.

Ersin'in transferi durumunda kaleci transfer etmesi gerekecek olan Beşiktaş, bir yandan da Mert Günok'u istiyor. Uğurcan Çakır'ı satması beklenen Trabzon da bu oyuncuyla ilgileniyor. 

Beşiktaş'ın golcü adayları

Golcü arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta Aboubakar bilinmezliği sürerken İtalyan golcü Zaza yeniden gündeme geldi. Şartlarının uygun olduğu belirtilen golcü için Siyah-beyazlı yönetim henüz bir adım atmadı. 

Beşiktaş'ın golcü transfer listesinde Diego Costa, Sörloth, Seferovic, Edin Dzeko, Mitrovic ve Carlos Bacca da bulunuyor. 

Sağ bek adayları

Sağ bek için Rosier'yi kadrosunda tutmak isteyen ve bunun için Sporting Lizbon ile görüşmelerini sürdüren Kara Kartallar, bir yandan da Mainz'da kiralık oynayan Danny Da Costa'yı araştırıyor. 

Stoper adayları

Öte yandan Ukrayna basını savunma oyuncusu Pape-Alioune Ndiaye için Beşiktaş, Trabzonspor ve Hatayspor'un mücadele ettiğini yazdı. Vorskla Poltava ile sözleşmesi bitecek olan 23 yaşındaki oyuncuyla West Ham, Braga ve Lille de ilgileniyor. 

Stoper için yerli oyuncu alternatifi ise Abdülkerim Bardakçı. Konyaspor ile iyi bir sezon geçiren 26 yaşındaki oyuncunun kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Süper Lig'de her yıl transferde adı geçen Edin Visca için Fenerbahçe'nin ardından Beşiktaş'ın da devreye girdiği iddia edildi. Siyah beyazlı ekibin Başakşehir'e Lens, Orkan, Boyd ve 3 milyon euro teklif edeceği öne sürüldü.

Cezayirli futbolcu Rachid Ghezzal'ın Leicester yönetiminden Beşiktaş'a transferi için kolaylık yapılmasını istediği iddia edildi. 

Gudjufi'nin maliyeti

Beşiktaş'ın yeni transferi 16 yaşındaki Makedonyalı genç oyuncu Gudjufi'nin maaş detayları belli oldu. Geleceğin yıldızı olarak gösterilen ve Makedonya Milli Takımı’nda alt yaş kategorilerinde forma giyen 2004 doğumlu sol kanat, 5 yıllık imza karşılığında 630 bin Euro kazanacak. İlk yılında aylık 8 bin Euro alacak. 

Alanyaspor ile sözleşmesi sona eren Salih Uçan'ın 3 yıllık sözleşme karşılığı Beşiktaş ile anlaştığı belirtildi. Alanyspor ile sözleşmesi sona eren Salih Uçan'ın Beşiktaş'a transferinin Haziran ayında açıklanması bekleniyor. 

Beşiktaş'a döneceği iddia edilen Brezilyalı yıldız Talisca, Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'a transfer oldu. 

son dakika beşiktaş transfer haberleri Beşiktaş haberleri Süper Lig transfer haberleri Beşiktaş bjk transfer haberleri... son dakika beşiktaş transfer iddiaları beşiktaş transfer listesi 2021 beşiktaş golcü adayları bjk transfer