Önder Karaveli: Yine çok pozisyon bulduk, yine değerlendiremedik

Beşiktaş

Süper Lig'in 26. haftasında sahasında Altay'ı 1-0 mağlup eden Beşiktaş'ın teknik direktörü Önder Karaveli, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada "Yine çok pozisyon bulduk, yine değerlendiremedik. İkinci golü atabilsek farklı bir durum olabilirdi" dedi.

Beşiktaş, Süper Lig'in 26. haftasında sahasında Altay'ı 1-0 mağlup etti. Ligde üç maç sonra galip gelen siyah-beyazlılar puanını 41'e yükselti.

Karşılaşmanın ardından Beşiktaş teknik direktörü Önder Karaveli, yayıncı kuruluşa açıklamada bulundu.

Kendileri adına sevindirici bir oyun sergilediklerini dile getiren Karaveli, "Çok mutluyum. İsteklerimizin bir çoğunu oyuncularımız yerine getirdi. Herkesin performansından memnunum. Daha iyisi de olabilirdi ama stresli bir ortamdı. İlk yarı bir pozisyon verdik, ikinci yarıda son dakikada karambol pozisyonu dışında pozisyon vermedik. Yine çok pozisyon bulduk, yine değerlendiremedik. İkinci golü atabilsek farklı bir durum olabilirdi.

Şu ana kadar oynadığımız birçok oyunda galibiyeti hak ettik. Benim olduğum dönemde hemen hemen her oyunda kazanmayı hak ettik. Eksikleri düzeltmek için de demek ki daha dikkatli olmak, daha çok antrenman yapmak gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş önder karaveli Beşiktaş Altay maçı