Beşiktaş'tan Aurelio Buta için resmi teklif

Beşiktaş
Beşiktaş'tan Aurelio Buta için resmi teklif

Süper Lig'de yeni sezonun kadrosunu oluşturmak için transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş, Belçika Ligi ekiplerinden Antwerp'de forma giyen Aurelio Buta için kulübüne resmi teklifte bulundu.

HABERGLOBAL.COM.TR / DIŞ HABER

Süper Lig'de sezonu çifte kupayla kapatan Beşiktaş, bir yandan kiralık sözleşmesi biten Rosier'i kadrosunda tutmaya çalışırken diğer yandan da Fransız savunmacıya alternatif olabilecek oyuncular için görüşmelere başladı.

Gazet van Antwerpen'de yer alan habere göre; Beşiktaş, Belçika Pro Ligi ekiplerinden Royal Antwerp'de forma giyen Aurelio Buta için kulübüne 1.5 milyon Euro'luk resmi teklifte bulundu.

Kulübüyle 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan 24 yaşındaki Portekizli sağ bek için Antwerp'in, olası satışından Benfica'ya da pay verilecek olması sebebiyle, daha yüksek bir teklif beklediğinin altı çizildi.

Futbola Benfica alt yapısında başlayan Aurelio Buta, 2017 yazında kiralık olarak, 2018 yazında ise bonservisiyle birlikte Royal Antwerp'e transfer oldu.

Belçika ekibinde dört sezon geçiren Angola asıllı Portekizli savunmacı, görev yaptığı 79 maçta 18 gole doğrudan katkı (2 gol, 16 asist) sağladı.

Beşiktaş'tan Aurelio Buta için resmi teklif - Resim : 1

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Beşiktaş transfer haberleri Valentin Rosier Rosier Beşiktaş