Beşiktaş'ta transfer bombası: Menajeri İstanbul'da

Beşiktaş
Beşiktaş'ta transfer bombası: Menajeri İstanbul'da

Dünyaca ünlü golcü Diego Costa'nın menajerinin, Beşiktaş ile görüşmek için İstanbul'a geldiği öne sürüldü. 

Beşiktaş’ın transfer gündeminde yer alan golcü yıldız Diego Costa'nın menajeri İstanbul’a geldi. Hürriyet'te yer alan habere göre, Costa'nın menajeri Dino Pasalic “Beşiktaş dahil birçok takımdan teklif aldık. Diego Costa Türkiye’deki futbol heyecanını biliyor ve izliyor. Beşiktaş’ta Pepe, Guti, Ricardo Quaresma gibi oyuncuların oynadığını biliyor. Diego, taraftar heyecanını özlediğini belirtti ve Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istiyor" dedi. 

Haberde ayrıca Devler Ligi'nde mücadele edecek olan Beşiktaş’ta daha önce Mario Mandzukic (35), Dries Mertens (34) ve Edin Dzeko’nun (35) isimlerinin gündeme geldiği, Roma’da Jose Mourinho’nun Dzeko’yu takımda görmek istediğini açıklamasının ardından Bosnalı oyuncunun adaylar arasından çıktığı da ifade edildi.

32 yaşındaki Diego Costa diğer adaylara oranla daha genç bir isim olarak dikkat çekerken Beşiktaş’ın 2.5 milyon Euro + 1.5 milyon Euro imza parası önerdiği yıldız oyuncunun garanti ücret olarak 3.5 milyon Euro’da direttiği ileri sürüldü. 

Beşiktaş'ta transfer bombası: Menajeri İstanbul'da - Resim : 1

DİEGO COSTA'NIN PERFORMANSI

Atletıco Madrid’deki ilk dönemi ve 3 yıllık Chelsea macerasında Diego Costa kariyerinin adeta zirvesine ulaştı. Öyle ki bu performans sonrası 2014-15 sezonunda 38 milyon Euro’ya Chelsea’ye transfer oldu. Ada’da geçirdiği 3,5 yılda 120 maça çıkan Costa 58 gol atıp 24 asist yaparken 2 Premier Lig şampiyonluğu, 1 de lig kupası zaferi yaşadı. 

2018 Ocak’ta ise 60 milyon Euro bonservisle Atletico Madrid’e geri döndü. İspanyol ekibindeki ilk döneminde 135 maçta 64 gol, 22 asistle oynayan Costa ikinci döneminde ise 80 maça çıkarken 19 gol, 14 gollük bir performansa imza atmayı başardı.

Atletico’daki ilk döneminde 135 maçta 64 gol, 22 asistle oynayan Costa, ikinci döneminde ise 80 maça çıkarken 19 gol, 14 gollük bir performansa imza atmayı başardı.

Kaynak: Haber Global TV

Diego Costa Beşiktaş