Beşiktaş, Rachid Ghezzal'ı açıkladı

Beşiktaş
Beşiktaş, Rachid Ghezzal'ı açıkladı

Süper Lig'in son şampiyonu Beşiktaş, geçtiğimiz sezon kazanılan çifte kupada büyük pay sahibi olan Rachid Ghezzal'ın bonservisiyle birlikte yeniden kadroya katıldığını duyurdu.

Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal bekleyişi sona erdi.

Siyah-beyazlılar, geçtiğimiz sezon takımda kiralık olarak forma giyen ve transfer döneminde adı uzun süre Galatasaray'la anılan Cezayirli kanat oyuncusunun bonservisiyle birlikte kadroya katıldığını açıkladı.

Kulüpten KAP'a yapılan açıklamada, "Leicester City Futbol Kulübü'nden 2020-2021 sezonu için bir yıllığına geçici olarak kiralanan profesyonel futbolcu Rachid Ghezzal'ın transfer hakları Kulübü'müz tarafından 3.000.000 Avro karşılığında satın alınmıştır. Oyuncu ile 2021-2022 sezonundan başlamak üzere  üç yıl artı bir yıl opsiyonlu olacak şekilde anlaşmaya varılmıştır." ifadelerine yer verildi.

Rachid Ghezzal, Beşiktaş formasıyla geçen sezon 35 resmi maçta görev yapmış ve 26 gole doğrudan katkı (8 gol - 18 asist) sağlayarak kazanılan çifte kupada büyük pay sahibi olmuştu.

Beşiktaş, transfer döneminde Mehmet Topal, Salih Uçan, Kenan Karaman, Valentin Rosier ve Alex Teixeira'nın ardından Rachid Ghezzal'i de kadrosuna katarak 6. transferini yapmış oldu. 

Kaynak: Haber Global TV

son dakika son dakika haber Beşiktaş Rachid Ghezzal Beşiktaş transfer haberleri