Beşiktaş'a Teixeira'dan sonra bir Brezilyalı daha! Lucescu referans oldu

Beşiktaş
Beşiktaş'a Teixeira'dan sonra bir Brezilyalı daha! Lucescu referans oldu

Beşiktaş'ta Alex Teixeira transferinin ardından bir Brezilyalı isim daha gündeme geldi. Bu isim için Mircea Lucescu'dan da referans alındığı belirtiliyor.

Beşiktaş, transferler konusunda zaman zaman eski teknik direktörü Mircea Lucescu'ya danışıyor. Alex Teixeira'dan sonra Fernando için de Rumen hocadan bilgi alındı.

Beşiktaş transferde eski hocası Lucescu'nun görüşlerine büyük önem veriyor. Rumen hoca, Alex Teixeira gündeme alındığında Shakhtar Donetsk döneminden öğrencisi hakkındaki görüşlerini siyahbeyazlılara iletmişti.

Orta sahaya Çin ekibi Guoan'da oynayan Lucas Fernando Martins'i düşünen Beşiktaş'a yine Lucescu'dan referans geldi.

Sabah'ta yer alan habere göre, Brezilyalı futbolcularla yakından ilgilenen ve birçoğunu Avrupa futboluna kazandıran Lucescu'nun, Fernando Martins ile ilgili Başkan Ahmet Nur Çebi'ye, "Kendisini Brezilya döneminden bu yana tanırım. Aradığınız mevki için de ideal. Performansıyla katkı sağlayacağına, dikkat çekeceğine kefilim" ifadelerini kullandığı belirtildi. 

Guoan'da toplam 22 maç oynayan 29 yaşındaki oyuncu 4 gol attı, 2 asist üretti.

Habere göre, Mircea Lucescu, Fernando için 'Kendisini Brezilya'dan bu yana tanır, takip ederim. Çok önemli bir futbolcu. Aradığınız mevki için ideal. Katkı sağlayacağına ve dikkat çekeceğine kefilim...' ifadesini kullandı.

Kaynak: Haber Global TV

Alex Teixeira Beşiktaş Mircea Lucescu Beşiktaş transfer haberleri