Hansi Flick'ten Beşiktaş iddialarına yanıt

Beşiktaş futbol
Hansi Flick'ten Beşiktaş iddialarına yanıt

Adı Beşiktaş ile anılan Alman teknik direktör Hansi Flick, sezon sonuna kadar takım çalıştırmayacağını açıkladı.

Beşiktaş'ın devre arasında Rıza Çalımbay'la yollarını ayırarak takımı yabancı bir teknik direktöre emanet etmeyi planladığı iddia edilmiş; bunun için de Hansi Flick, Oliver Glasner, Graham Potter ve Julen Lopetegui gibi ünlü teknik adamlarla görüşmelerde bulunduğu ve yapılan bu görüşmelerde Hansi Flick isminin öne çıktığı belirtilmişti.

İddiaların sorulduğu Alman teknik direktör Hansi Flick'ten geleceğine dair net bir açıklama geldi.

Belinden geçirdiği operasyon sonrasında rehabilitasyon sürecini geçiren 58 yaşındaki tecrübeli teknik adam, sezon sonuna kadar takım çalıştırmayacağını açıkladı.

HANSI FLICK: "SEZON SONUNA KADAR ÇALIŞMAYACAĞIM"

Sports Digitale'e konuşan Flick, "Geleceğimle alakalı çok fazla söylenti var. Benim için şu anda en önemli şey rehabilitasyonumu tamamlamak. Bu durumdan dolayı Mart ayına kadar geleceğimle ilgili bir şeye bakmayacağım. Sezon sonuna kadar takım çalıştırmayacağım" ifadelerini kullandı.

Teknik direktörlük kariyerinde Hoffenheim, Bayern Münih ve Almanya Milli Takımı'nı çalıştıran Hansi Flick; 1 Dünya Kupası, 1 Şampiyonlar Ligi, 1 FIFA Kulüpler Dünya Kupası, 1 UEFA Süper Kupası, 2 Almanya Bundesliga, 1 Almanya Kupası ve 1 Almanya Süper Kupası şampiyonluğu yaşadı.

Hansi Flick, EURO 2024'e hazırlık kapsamında oynanan maçlarda sergilenen kötü futbol ve alınan başarısız sonuçlar nedeniyle Eylül ayında Almanya Milli Takımı'ndaki görevinden ayrılmak zorunda kalmıştı.

Kaynak: Haber Global TV