Beşiktaş, lider Anadolu Efes'e 'dur' dedi

Beşiktaş Anadolu Efes Basketbol Süper Ligi
Beşiktaş, lider Anadolu Efes'e 'dur' dedi
FOTOĞRAF: AA

Basketbol Süper Ligi'ndeki 12. hafta müsabakasında Beşiktaş, lider Anadolu Efes'i 85-77 yenerek rakibinin ligdeki 6 galibiyet serisine nokta koydu.

Basketbol Süper Ligi'nin 12. haftasında Beşiktaş Emlakjet ile Anadolu Efes karşı karşıya geldi.

BJK Emlakjet Spor Kompleksi'nde oynanan karşılaşmada Siyah-beyazlılar, güçlü rakibini 85-77 yenerek rakibinin ligdeki 6 maçlık galibiyet serisine nokta koydu.

Beşiktaş'ta Derek Needham 19 sayı, Matt Mitchell 15 sayı ve Yiğit Arslan 12 sayılık performanslarıyla galibiyette önemli rol oynayan isimler oldu.

Anadolu Efes'te ise Daniel Oturu 25 sayı, Shane Larkin 18 sayı ve Darius Thompson 13 sayılık performans ortaya koymasına rağmen takımlarının sahadan mağlup ayrılmasını önleyemedi.

Karşılaşmanın ardından Beşiktaş Başantrenörü Dusan Alimpijevic tribünlere giderek üçlü çektirdi.

"BİZİM BÜYÜK HAYALLERİMİZ VAR"

Ligde 6 maç aranın ardından ilk yenilgisini alan Anadolu Efes liderliğini sürdürürken galibiyet serisini 3 maça çıkaran Beşiktaş ise 3. sıraya yükseldi.

Ligin 13. haftasında Anadolu Efes deplasmanda Türk Telekom ile kozlarını paylaşacak, Beşiktaş ise derbi mücadelesinde deplasmanda Galatasaray ile karşı karşıya gelecek.

Beşiktaş Başantrenörü Dusan Alimpijevic karşılaşmanın ardından yaptığı değerlendirmede, "Bizim büyük hayallerimiz var. Kimse bu hayallerimizi elimizden alamaz" ifadelerini kullandı.

Alimpijevic ayrıca, "Bu çok özel oldu. Bu maçlara özel bir durum oldu. Taraftar olmadan hiçbir şey mümkün değil. Onlara büyük teşekkür ediyorum. Onlar sayesinde burada en sıcak atmosferi yaratan takımlardan birisiyiz. Onlarsız bu iş olmazdı" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: Haber Global TV