Karşıyaka ligde üst üste 7. galibiyetini elde etti

Basketbol Süper Ligi Karşıyaka
Karşıyaka ligde üst üste 7. galibiyetini elde etti
FOTOĞRAF: DHA

Basketbol Süper Ligi'nin 12. haftasında Pınar Karşıyaka deplasmanda karşılaştığı Samsunspor'u 82-80 yenerek ligde üst üste 7. kez sahadan galip ayrıldı.

Basketbol Süper Ligi'nin 12. haftasında Samsunpor ile Pınar Karşıyaka karşı karşıya geldi.

Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmada Pınar Karşıyaka deplasmanda karşılaştığı rakibini 82-80 mağlup etti.

İzmir temsilcisinde Vernon Carey Jr. 17 sayı, Vitto Brown 16 sayı veDarun Hilliard 15 sayılık performansıyla galibiyette önemli rol oynayan isimler oldu.

Samsunspor'da ise Seketoure Henry 23 sayı, Göktuğ Baş 16 sayı ve Matt Mooney 13 sayılık performans gösterse de yenilginin önüne geçemedi.

Devre arasında Samsunsporlu taraftarlar deprem bölgelerine gönderilmek üzere sahaya oyuncak, atkı ve kıyafet attılar.

Ligde üst üste 7. kez kazanan Pınar Karşıyaka bu sonuçla toplamda 9. galibiyetini elde ederken, Samsunspor ise 2 galibiyette kaldı.

İzmir temsilcisi ligin 13. haftasında kendi evinde Tofaş ile karşı karşıya gelecek, Samsunspor ise deplamanda Bahçeşehir Koleji'ne konuk olacak.

TOFAŞ'TAN 20 SAYILIK FARK

Basketbol Süper Ligi'ne bugün oynanan bir diğer maçta ise Tofaş ile Çağdaş Bodrum Spor Kulübü kozlarını paylaştı.

Tofaş, rakibini 102-82 yenerek ligde bir maçlık aranın ardından yeniden galip geldi.

Bursa temsilcisinde J.J. O'Brien 25 sayı kaydederek maçın en skorer ismi olurken Austin Wiley 20 sayı ve Omar Prewitt de 16 sayılık performans ortaya koydular.

Kaynak: Haber Global TV