Beşiktaş Kayserispor maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Beşiktaş Kayserispor Ziraat Türkiye Kupası
Beşiktaş Kayserispor maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali'nde Kayserispor ile karşı karşıya geleceği maçın hazırlıklarına bugün sabah saatlerinde yaptığı çalışma ile devam etti. Peki Beşiktaş-Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta? İşte yayınlanacağı kanal ve detaylar...

Futbolseverler Ziraat Türkiye Kupası'nda Kayserispor ve Beşiktaş karşılaşmasını büyük bir heyecanla beklemeye başladı. Kayserispor ile karşılacak olan Beşiktaş, hazırlıklarını bu sabah gerçekleştirmiş olduğu çalışma ile devam ettirdi. Basına kapalı bir şekilde yapılan idman çalışmaları, yaklaşık 1.5 saat kadar sürdü. Peki, Beşiktaş Kayserispor maçı ne zaman?

BEŞİKTAŞ KAYSERİSPOR MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

Beşiktaş ile Yukatel Kayserispor maçı 2 Mart 2022 Çarşamba gününde gerçekleşecek. Büyük bir heyecanla takip edilecek olan müsabaka saat 20:30'da başlayacak.

Maçı hakemi Halil Umut Meler'in olacağı karşılaşma, A Spor'dan canlı olarak yayınlanacak. Futbolseverler bu karşılaşmayı şifresiz bir şekilde izleyebilecek.

İki takım arasında bu sezon Spor Toto Süper Lig'de oynanan karşılaşmada Beşiktaş, Yukatel Kayserispor'a evinde 4-2 üstünlük kurmuştu.

Beşiktaş Kayserispor maçı saat kaçta Beşiktaş Kayserispor maçı saat kaçta