Beşiktaş'ın Mehmet Topal transferi sonrası Yalçın Ayhan'dan manidar paylaşım

Başakşehir Beşiktaş
Beşiktaş'ın Mehmet Topal transferi sonrası Yalçın Ayhan'dan manidar paylaşım

Beşiktaş, Başakşehir'de sözleşmesi sona eren tecrübeli isim Mehmet Topal ile anlaşma sağladı. Haberlerin ardından Yalçın Ayhan'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Süper Lig ekiplerinden Başakşehir'le sözleşmesi sona ererek takımdan ayrılan tecrübeli orta saha oyuncusu Mehmet Topal, Beşiktaş'la anlaştı. Tecrübeli isim bugün Beşiktaş için sağlık kontrolünden geçti.

Bu haberin ardından, Beşiktaş'la tatsız bir transfer süreci yaşayan Yalçın Ayhan'dan paylaşım geldi.

Twitter'dan paylaşım yapan Ayhan, "Bana yaptığınızı Mehmet Topal’a yapmayın. Lütfen!" diye yazdı. Ayhan daha sonra, "Benim hakkım sonuna kadar helal olsun. Kırgınlığım ne camiaya ne taraftarlara. Sadece bazı kişilere kırgınım" ifadelerini kullandı.

YALÇIN AYHAN VE BEŞİKTAŞ OLAYI

2014 yılında Yalçın Ayhan, Beşiktaş'la İngiltere kampına gitmiş, 1 gece kaldıktan sonra İstanbul'a dönmüştü. Siyah beyazlı kulübün o günkü yönetiminin Yalçın Ayhan konusunda bilgilerinin olmadığı haberleri basına yansımıştı. Ayhan transferinin gerçekleşmemesinde taraftar tepkilerinin de etkili olduğu öne sürülmüştü. 

Yalçın Ayhan, 2014 yılındaki Beşiktaş'a transfer süreciyle ilgili şunları söylemişti:

"Biz anlaştık, ben kampa (İngiltere) gittim. Ertesi gün bana, İstanbul'a dönmem gerektiği söylendi. Bizler futbolcuyuz ama insanız. İnsan kendine yapılmasını istemediği bir şeyi; ne olursa olsun karşı tarafa yapmaması lazım. Benim kişilere kırgınlığım olur, camialara olmaz. Kişiler her zaman gelip geçicidir. Camialar, kulüpler kalıcıdır. Benim o andaki kırgınlığım kişileriydi ve bitti. Beşiktaş'ta altyapıda oynama sebebiyle, A takım düzeyinde de Beşiktaş'a hizmet etmek için belirli fedakarlıklar yaptım. Maalesef nasip olmadı. İngiltere'den gelirken ciddi anlamda ağlamışımdır sinirden."

Kaynak: Haber Global TV

Mehmet Topal Yalçın Ayhan Beşiktaş