Beşiktaş için flaş transfer iddiaları... Son dakika Beşiktaş'tan transfer haberleri 17 Haziran

Beşiktaş transfer haberleri
Beşiktaş için flaş transfer iddiaları... Son dakika Beşiktaş'tan transfer haberleri 17 Haziran

Beşiktaş'tan son dakika transfer haberlerine göre Omar Mascarell, Marko Arnautovic ve Niang gündemde. Larin'e ise çılgın bir teklif geldi. Siyah-beyazlı kulüpte İşte 16 Haziran son dakika BJK transfer iddiaları.

Son dakika Beşiktaş transfer haberlerine göre Siyah beyazlı ekip transferde arayışlarını sürdürüyor. İşte Beşiktaş için transfer iddiaları 16 Haziran.

Siyah-Beyazlılar, Schalke 04 forması giyen orta saha oyuncusu Omar Mascarell'in transfer listesine ekledi. Bundesliga'da küme düşen Schalke kadrosunda küçülmeye gidecek. Bu bağlamda Alman kulübün Mascarell'in ayrılığına izin vermesi bekleniyor. 27 yaşındaki futbolcuya Beşiktaş'ın dışında ülkesinden Villarreal'in de ilgisi olduğu öğrenildi. Francis Coquelin'in Marsilya'ya transfer olma ihitmali üzerine Mascarell'i gündemine alan Villarreal ve Beşiktaş henüz Schalke ile transfer konusunda görüşme yapmadı.

İtalyan Corriere dello Sport'ta yer alan habere göre Beşiktaş, şu anda EURO 2020'de Avusturya formasıyla boy gösteren Marko Arnautovic'in peşine düştü.

Devre arasında İngiltere’den teklif alan Larin’e son olarak Spartak Moskova’nın talip olduğu ortaya çıktı. Rus ekibinin, 26 yaşındaki futbolcu için Beşiktaş’a 10 milyon euro teklif ettiği belirlendi.

Beşiktaş için flaş transfer iddiaları... Son dakika Beşiktaş'tan transfer haberleri 17 Haziran - Resim : 1

Necip Uysal'dan fedakarlık

Beşiktaş'ın emektar oyuncusu Necip Uysal'ın sözleşmesini 1 yıl uzatırken 7.8 milyon liralık alacağından vazgeçtiği iddia edildi. 

Fransız basını, Beşiktaş'ın Rennes forması giyen Senegalli golcü M'Baye Niang ile ilgilendiğini yazdı. Geçen sezonun ikinci yarısını Al Ahli'de kiralık geçiren ve gol sevinci yaşayamayan M'Baye Niang'ı Rennes, takımdan bedelsiz göndermek istiyor.

Çin'de Beijing Guoan formasını giyen Fernando Lucas'ı transfer etmek isteyen Beşiktaş oyuncuya 3 yıllık sözleşme sundu. 29 yaşındaki oyuncu teklifi kabul ederse Josef de Souza'nın orta sahadaki yeni partneri olacak. 

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, yeni sezon öncesi beş mevki için transfer istedi. Euro 2020'de boy gösteren 5 futbolcuya teklif yapıldı. Yönetime geniş kapsamlı bir rapor veren Yalçın, stoper, sağ bek, merkez orta saha, santrfor ve forvet arkasına birer transfer yapılmasını istedi.

Beşiktaş'ın transfer listesindeki Nijmegen’in 20 yaşındaki sağ kanadı Elayis Tavşan’ın menajeri “Görüşmeler ciddi, imza her an atılabilir” dedi.

Marsilya'ın Beşiktaş'ta oynayan Kevin N'Koudou'yu istediği iddia edildi. 

Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Alex Teixeira mevzusunda sıcak bir gelişme yaşandı. Çin'in Jiangsu Suning takımında forma giyen Brezilyalı oyuncu için yıllığı 2 milyon euro'dan 2+1 yıllık sözleşme önerildi. Oyuncu ise 3 milyon euro istiyor. Görüşmeler sürüyor. 

Rosier tamam

Beşiktaş 'ta kiralık olarak forma giyen ve geçtiğimiz sezon elde ettiği şampiyonlukta önemli bir paya sahip olan Valentin Rosier'in siyah beyazlılara transferiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Beşiktaş, bonservisi Sporting Lizbon'da bulunan Fransız futbolcunun transferi için Portekiz ekibiyle 4 milyon euro artı sonraki satıştan pay karşılığında anlaşmaya vardı. Resmi imzaların salı günü atılması bekleniyor. Rosier, geçtiğimiz sezon siyah beyazlılarla çıktığı toplam 37 maçta 3 gol ve 7 asistlik performans sergiledi.

Beşiktaş Danimarkalı forvet Andreas Cornelius için harekete geçti. Atalanta'ya 4 milyon euro'luk bir teklif sunuldu. 

Beşiktaş, Aboubakar’ın ardından forvet arayışlarını sürdürüyor. Demokratik Kongo Cumhuriyeti vatandaşı Britt Assombalonga, Beşiktaş’a önerildi. Kariyerinin tamamını İngiltere'de geçiren Assombalonga, bu sezon Middlesbrough formasıyla 32 maça çıktı ve 5 gol kaydetti.

Stoper, santrfor ve ofansif orta saha transferi yapacak olan Şampiyon Beşiktaş, ilk hedefini Alexandru Maxim olarak belirledi. Teknik patron Sergen Yalçın'ın 38 yaşındaki Atiba'ya yeni bir partner aradığı ve Gaziantep forması altında ortaya koyduğu performansla alkış toplayan Maxim'i çok beğendiği belirlendi.

Beşiktaş, Hibernian'ın defans oyuncusu Ryan Porteous'a talip oldu. Galatasaray'ın da ilgilendiği 22 yaşındaki oyuncuyu Beşiktaş, Slovakya kampına yetiştirmek istiyor. 

Beşiktaş transferde Şilili başarılı oyuncu Arturo Vidal'in peşine düştü. Inter'den 6 milyon euro maaş alan oyuncuyla yolların ayrılması bekleniyor. Beşiktaş da bu durumu fırsata çevirerek oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor.

Benfica'nın Beşiktaş'tan gelen teklifi beğendiği ve Gedson Fernandes'in Siyah-beyazlı ekibe kiralanmasına sıcak baktığı öğrenildi. 

İtalyanlar, Beşiktaş'ın gündeminde olan tecrübeli savunmacı Benatia için Genoa ile Bologna’nın devrede olduğunu yazdı. Ancak Kara Kartal'ın, Şampiyonlar Ligi kozu nedeniyle EURO 2020 sonrasında Faslı yıldıza imza attırabileceği belirtildi.

Svensson bombası

Beşiktaş, AZ Alkmaar'ın sağ beki Jonas Svensson'a 3+1 yıllık bir teklif yaptı. Sports Digitale'de yer alan haberde Erdal Torunoğulları'nın AZ Alkmaar'a yaptığı transfer teklifinin belgesi de yer aldı.

Al Nassr'ın, Siyah-Beyazlı ekibin yıldız orta saha oyuncusu Oğuzhan Özyakup'a talip olduğu öne sürüldü. Ancak tecrübeli futbolcu gelen teklifi reddetti.

Avusturya’nın Kronen Zeitung gazetesi Beşiktaş, Galatasaray ve Juventus’un genç yetenek Tarık Muharemovic için kapıştığını iddia etti.

Beşiktaş, Fransa'ya transferi söz konusu olan Ersin Destanoğlu'nun gitmesi halinde Sevilla ile sözleşmesi bitecek olan Çekya Milli Takımı kalecisi Tomas Vaclik'i transfer etmek istiyor.

ANAHTAR KELİMELER: son dakika beşiktaş transfer haberleri, 16 haziran beşiktaş transfer haberleri, bjk transfer listesi 2021

son dakika beşiktaş transfer haberleri beşiktaş transfer listesi 2021 Beşiktaş haberleri Süper Lig transfer haberleri Beşiktaş bjk transfer haberleri... son dakika beşiktaş transfer iddiaları beşiktaş golcü adayları bjk transfer bjk transfer listesi