Beşiktaş için Miranchuk iddiası

Beşiktaş transfer haberleri
Beşiktaş için Miranchuk iddiası
Foto: Lokomotiv Moskova resmi İnternet sitesi

Beşiktaş'ın Lokomotiv Moskova ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Rus on numara Anton Miranchuk'u gündemine aldığı iddia edildi.

Orta saha hattını ofansif yönü güçlü bir oyuncuyla güçlendirmek isteyen ve Bakasetas'la görüşmelerini sürdüren Beşiktaş için sürpriz bir transfer iddiası gündeme geldi.

Rus gazeteci Ivan Karpov'un haberine göre; Beşiktaş, Lokomotiv Moskova ile sözleşmesi Haziran ayında sona erecek olan 28 yaşındaki Rus orta saha oyuncusu Anton Miranchuk'la ara transfer döneminde sözleşme imzalamak istiyor.

Miranchuk'un menajerliğini yapan Vadim Shpinev'in siyah-beyazlılardan yıllık 3 milyon Euro talep ettiği ancak Beşiktaş'ın bu meblağı ödemeyi düşünmediği belirtildi.

Lokomotiv Moskova'nın yıllık 2.4 milyon Euro kazanan Miranchuk'la maaşında yüzde 50 indirime gitmesi kaydıyla sözleşme uzatmak istediği, Shpinev'in ise bu teklife henüz yanıt vermediği kaydedildi.

Anton Miranchuk Beşiktaş

MİRANCHUK'UN BU SEZONKİ PERFORMANSI

Alman futbol platformu Transfermarkt'ta güncel piyasa değeri 5 milyon Euro olarak tahmin edilen Anton Miranchuk, bu sezon Lokomotiv Moskova formasıyla Rusya Premier Ligi ve Rusya Kupası'nda toplam 24 resmi maçta görev yaparken 4 gol atıp 5 de asist üretti.