Beşiktaş Gedson Fernandes'i transfer etti, Rizespor'a kiraladı

Beşiktaş Rizespor Galatasaray transfer haberleri
Beşiktaş Gedson Fernandes'i transfer etti, Rizespor'a kiraladı

Galatasaray'ın gündemindeki Gedson Fernandes'le ilgili gelişmeler baş döndürüyor. Beşiktaş'ın araya girip bonservisini almak için Benfica'ya teklif yaptığı oyuncu imza için geliyor. Siyah-beyazlılar yabancı kısıtlaması nedeniyle oyuncuyu sezon sonuna kadar Rizespor'a kiralayacak.

Beşiktaş’ın Benfica’dan kadrosuna kattığı Gedson Fernandes, İstanbul’a geliyor. Bu akşam saatlerinde İstanbul’da olacak 23 yaşındaki oyuncu, yarın sağlık kontrolünden geçecek.

Beşiktaş, Gedson ile 4+1 yıllık sözleşme imzalayacak ve 6 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Siyah beyazlı kulüpü, ayrıca Benfica'ya sonraki satıştan yüzde 50 pay verecek. Gedson Fernandes ise yıllık 1.3 milyon euro alacak.

Siyah beyazlı takım, kadrosunda 14 yabancı futbolcu olduğu için Portekizli oyuncuyu sezon sonuna kadar kadrosuna dahil edemeyecek.

Bu nedenle Fernandes’i Çaykur Rizespor’a kiralamayı planlayan Beşiktaş, Karadeniz ekibi ile yaptığı görüşmede son aşamaya geldi.

Yapılan planlama doğrultusunda Portekizli oyuncu sezon sonuna kadar Çaykur Rizespor forması giyecek. Yeni sezon öncesi ise siyah beyazlı takımın kadrosuna dahil edilecek.

Öte yandan haberin duyulmasının ardından Galatasaray taraftarları kulüp yönetimine büyük tepki gösterdi. Bazı taraftar protesto gösterisi çağrısı yaptı. 

 

 

Beşiktaş Gedson Fernandes rizespor son dakika beşiktaş transfer haberleri transfer haberleri Beşiktaş haberleri Benfica Galatasaray