Ceyhun Kazancı'dan Weghorst açıklaması: "Ayrılığa onay vermemizin bir karşılığı olur"

Beşiktaş
Ceyhun Kazancı'dan Weghorst açıklaması: "Ayrılığa onay vermemizin bir karşılığı olur"

Beşiktaş Futbol Direktörü Ceyhun Kazancı, Manchester United'a transfer olacağı yönünde iddialar bulunan Wout Weghorst için, "Sezon sonuna kadar bizim oyuncumuz. Ara transfer döneminde ancak biz kabul edersek sözleşme fesih olur. Aksi taktirde sezon sonuna kadar bir yere gidemez." dedi.

Beşiktaş'ın Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup ettiği karşılaşmada takımının ikinci golünü kaydeden Hollandalı yıldız futbolcu Wout Weghorst, sevincini kale arkasındaki taraftarlarla paylaştı. Weghorst'un bu esnada ekranlara da yansıyan "Bye bye" ifadesi takımdan ayrılacağı yönünde yorumlandı.

Vodafone Park'ta bunlar yaşanırken, Fransız ve İngiliz medyasında Manchester United'ın Weghorst'u kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu yönünde haberler çıktı.

Beşiktaş Futbol Direktörü Ceyhun Kazancı, konuyla ilgili NTV Spor'a yaptığı açıklamada, “Weghorst neden taraftara veda etti, neden öyle bir hareket yaptı anlamadım. Şu an bizim futbolcumuz. Burnley ile sözleşmemizde devre arası geri dönmesini veya ayrılmasını içeren bir madde yok. Sözleşmemiz sezon sonunda bitiyor.

Eğer Manchester United veya başka bir takım Weghorst’u isterse zaten Burnley ile görüşecek. Burnley o zaman bizimle temasa geçip ayrılık şartlarını görüşecek. Biz kabul edersek sözleşme fesih olur. Aksi taktirde sezon sonuna kadar bir yere gidemez. Ayrılığa onay vermemizin de bir karşılığı olur. Örnek veriyorum. Burnley bize ‘Weghorst için şu takımla anlaştık. Bonservis bedelinin yarısını size veriyoruz.’ diyebilir. Bu farklı bir şartta olabilir. O zaman oturur konuşuruz."

Kaynak: Diğer

Beşiktaş Ceyhun Kazancı Wout Weghorst Manchester United' Beşiktaş transfer haberleri