Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den 'Gedson Fernandes' ve 'transfer' açıklaması

Beşiktaş
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den 'Gedson Fernandes' ve 'transfer' açıklaması

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlı kulübün forvet transferindeki önceliğinin Wout Weghorst olduğunu belirtirken, Gedson Fernandes'in Galatasaray'a transfer olabileceği iddialarına da, "Yalan yanlış konuşanlar artık susmalı! Gedson, Beşiktaş'ın futbolcusudur" sözleriyle yanıt verdi.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlı kulübün transfer çalışmalarına yönelik bilgi paylaşımında bulunurken, gündemdeki Gedson Fernandes iddialarına da yanıt verdi.

Kulüpler Birliği Vakfı'nın düzenlediği toplantı sonrasında konuşan Ahmet Nur Çebi, "Forvette önceliğimiz Wout Weghorst, Hollandalı oyuncu son kararını Çarşamba günü bize iletecek. Ersin Destanoğlu için birçok takımla görüşüyoruz, ancak henüz kulübe gelmiş resmi bir teklif yok. Rıdvan Yılmaz transferi henüz bitmedi, görüşmeler devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Galatasaraylı bir gazetecinin ve sosyal medya kullanıcılarının Gedson Fernandes'in Beşiktaş'a transferinde pürüz çıkabileceğine yönelik iddialarına da yanıt veren Ahmet Nur Çebi, "Gedson Fernandes ile ilgili yalan yanlış konuşanlar artık susmalı. Gedson transferini, transfer dönemi resmi olarak başladığı gün duyuracağız. Gedson, Beşiktaş’ın futbolcusudur" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Ahmet Nur Çebi Beşiktaş transfer haberleri Gedson Fernandes Wout Weghorst