Beşiktaş 'Arsenal'ın yıldız ismiyle anlaştı' iddiası

Beşiktaş Transfer Arsenal İngiltere Premier Lig Konferans Ligi
Beşiktaş 'Arsenal'ın yıldız ismiyle anlaştı' iddiası
FOTOĞRAF: DepoPhotos

UEFA Konferans Ligi'nde mücadele edecek Beşiktaş'ın, Arsenal'ın Fildişi Sahilli yıldızı Nicolas Pepe ile anlaşmaya vardığı ve Fransa'da sağlık kontrollerinden geçireceği iddia edildi.

Avrupa kupalarında mücadele edecek olan oyuncu kadrosunu bu gece sonuna kadar bildirmesi gereken Beşiktaş, transfer çalışmalarına hız verdi.

Siyah-beyazlıların sağ kanat transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Kara Kartal bir süredir İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal'ın yıldız oyuncusu Nicolas Pepe ile ilgileniyordu.

Fransız basınından L'Equipe'in haberine göre; Nicolas Pepe, Beşiktaş'ın yapmış olduğu teklifi kabul etti.

Fildişi Sahilli oyuncunun Fransa'nın başkenti Paris'te sağlık kontrollerinden geçeceği öğrenildi. 28 yaşındaki oyuncu daha önce Beşiktaş'ın kendisi için yapmış olduğu teklifi reddetmişti.

Takımların Avrupa kupalarında mücadele edecek oyuncu listesini bildirme süresinin bitmesine saatler kala Pepe'nin teklifi kabul etme kararı aldığı öğrenildi.

TRT Spor Haber Müdürü Fırat Günayer ise Nicolas Pepe transferi hakkında, "Pepe haberinin kaynağı kendi menajeri. L'Equipe'le konuşup, oyuncuyu Beşiktaş'a getirmek istediği için bu bilgiyi veriyor" ifadelerini kullandı.

Fildişi Sahilli futbolcu geçtiğimiz sezonun Fransa Ligue 1 takımlarından Nice'te kiralık olarak geçirmişti. Pepe, geçen sezon 28 maçta süre alırken 8 gol, 1 asistlik skor katkısı vermişti.

Nicolas Pepe, 2019'da tam 80 milyon euro karşılığında Arsenal'e transfer olmuş ve kulüp tarihinin en pahalı isimlerinden birisi olmuştu.

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş transfer Beşiktaş transfer haberleri Beşiktaş Transfer söylentileri Ac Milan Beşiktaş Transfer Son dakika Beşiktaş Transfer Twitter Nicolas pepe Arsenal İngiltere Premier Lig Transfer