Beşiktaş aradığı forveti İsviçre'de buldu, Elia için 5 milyon euro'luk teklif

Beşiktaş Transfer
Beşiktaş aradığı forveti İsviçre'de buldu, Elia için 5 milyon euro'luk teklif
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Ante Rebic için Milan'a teklifte bulunan Beşiktaş'ın hücum hattı için bir isme daha teklif yapıldığı ileri sürüldü. Siyah-beyazlılar, İsviçre Ligi ekiplerinden Young Boys'un golcü ismi Meschak Elia ile ilgileniyor.

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarına devam ederken transfer çalışmalarını da tam gaz sürdürüyor.

Siyah-beyazlıların, Milan'a Ante Rebic için kiralama teklifinde bulunduğu iddia edilmişti. Kara Kartal'ın forvet hattı için bir isim için daha girişimde bulunduğu iddiası ortaya atıldı.

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre; Beşiktaş, Young Boys'un golcü oyuncusu Meschak Elia ile ilgileniyor.

Kongolu forvetin transfer listesinde üst sıralarda yer alan isimlerden birisi olduğu ve Siyah-beyazlıların 5 milyon euro'luk teklifte bulunduğu iddia edildi.

İki kulüp arasında gelişmelerin devam ettiği ve Beşiktaş'ın transfer için bastırdığı ileri sürüldü. Oyuncunun da Beşiktaş'a gelebileceği belirtildi.

25 yaşındaki golcü geçen sezon Young Boys'ta 41 maçta sahaya çıkarken 12 gol, 8 asistlik performans sergileyerek takımının şampiyonluğa ulaşmasında önemli rol oynamıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş transfer Beşiktaş transfer haberleri Beşiktaş Transfer söylentileri Beşiktaş Transfer Son dakika İsviçre Ligi Young Boys