Beşiktaş'tan Ante Rebic bombası, yeni teklif yapıldı

Beşiktaş Transfer İtalya Serie A Milan
Beşiktaş'tan Ante Rebic bombası, yeni teklif yapıldı
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Hücum bölgesine takviye yapmak isteyen Beşiktaş'ta rota yeniden İtalya'ya çevrildi. Siyah-beyazlılar, daha önce teklifte bulunduğu Ante Rebic için bir kez daha devreye girdi ve teklifini Milan'a iletti.

Almanya'da yaptığı kamp çalışmalarını dün oynadığı Strasbourg karşılaşmasıyla tamamlayan Beşiktaş, Konferans Ligi 2. ön eleme turunda Tirana ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına devam ediyor.

Daniel Amartey ve Jean Onana'yı kadrosuna katan Siyah-beyazlılar, hücum hattına da takviye yapabilmek adına girişimlerini sürdürüyor.

Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Beşiktaş, Ante Rebic için AC Milan'a resmi kiralama teklifinde bulundu.

Kara Kartal'ın geçtiğimiz haziran ayında da Rebic için teklifte bulunduğu fakat oyuncunun o dönem Türkiye'yi bir seçenek olarak görmediğinden dolayı transfer teklifini reddetmişti.

Hırvat oyuncunun beklediği teklifleri alamaması üzerine fikir değiştirdiği ve Beşiktaş'a gelmeye sıcak baktığı öğrenildi.

Bu gelişme üzerine Beşiktaş da İtalya Serie A'nın dev ekibi Milan'ın kapısını bir kez daha çaldı ve teklifini iletti.

29 yaşındaki oyuncu geçen sezon tüm kulvarlarda 31 maça çıkarken 3 gol, 2 asistlik performans sergilemişti.

Sol kanat mevkisinde oynayan oyuncu Hırvatistan Milli Takımı'yla da 42 kez forma şansı bulurken 3 gol, 4 asistlik katkı sağladı.

Kaynak: Diğer

Beşiktaş transfer Beşiktaş transfer haberleri Beşiktaş Transfer söylentileri Ante Rebic Ac Milan Rebic Beşiktaş Beşiktaş Transfer Son dakika