Berkan Kutlu, Galatasaray formasıyla 'dalya' dedi

İSTANBUL (AA)
Galatasaray Süper Lig Kasımpaşa
Berkan Kutlu, Galatasaray formasıyla 'dalya' dedi
FOTOĞRAF: İHA

Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray'ın deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya geldiği maça ilk 11'de başlayan Berkan Kutlu sarı-kırmızılı formayla 100. maçına çıktı.

Süper Lig'in 30. haftasında Kasımpaşa'ya konuk olan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, geçen hafta oynanan Çaykur Rizespor maçına göre ilk 11'inde değişiklik yapmadı.

Sarı-kırmızılı takım, Recep Tayyip Erdoğan Stadı'ndaki karşılaşmaya Fernando Muslera, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Berkan Kutlu, Derrick Köhn, Lucas Torreira, Kerem Demirbay, Barış Alper Yılmaz, Dries Mertens, Kerem Aktürkoğlu ve Mauro Icardi ile başladı.

Galatasaray'ın yedek kulübesinde Günay Güvenç, Eyüp Aydın, Wilfried Zaha, Tete, Hakim Ziyech, Abdülkerim Bardakcı, Ali Yeşilyurt, Hamza Yiğit Akman, Tanguy Ndombele ve Carlos Vinicius yer aldı.

BERKAN KUTLU YİNE STOPERDE

Teknik direktör Okan Buruk, Süper Lig'in 29. haftasında Çaykur Rizepor karşısında stoper olarak sahaya sürdüğü Berkan Kutlu'yu bu hafta da tercih etti.

Sezon başında İtalya'nın Genoa takımına kiralanan ancak ara transferde takıma dönen Berkan, Okan Buruk'un joker oyuncularından biri oldu.

Okan Buruk, bu sezon sol bekte de görev verdiği tecrübeli orta saha oyuncusuna, Kasımpaşa karşılaşmasında sol stoperde görev verdi.

BERKAN KUTLU 100. MAÇINA ÇIKTI

Galatasaray'ın 2021 yazında Alanyaspor'dan kadrosuna kattığı Berkan Kutlu, Kasımpaşa karşısında sarı-kırmızılı formayla 100. maçına çıktı.