Orkun Kökçü'nün verdiği röportaj Benfica'yı kızdırdı! Milli futbolcuya ceza kapıda

Benfica
Orkun Kökçü'nün verdiği röportaj Benfica'yı kızdırdı! Milli futbolcuya ceza kapıda
FOTOĞRAF: Depophotos

Portekiz Ligi ekiplerinden Benfica'da forma giyen milli futbolcu Orkun Kökçü'nün Hollanda basınına vermiş olduğu röportaj kulüpte büyük tepkiye yol açtı. Milli futbolcuya ceza verilebileceği ifade edildi.

Portekiz Ligi'nin dev ekiplerinden Benfica'da kariyerini sürdüren milli futbolcu Orkun Kökçü, Hollanda basınına verdiği röportajda teknik direktör Roger Schmidt'i eleştirmişti.

Portekiz basınından A Bola'da yer alan habere göre Okrun Kökçü'nün vermiş olduğu bu röportaj kulüpte büyük bir rahatsızlık uyandırdı.

Benfica'nın hem kulüpten izin almadan röportaj vermesi hem de teknik direktör Roger Schmidt'i eleştirmesi nedeniyle 23 yaşındaki oyuncuya ceza vermeyi düşündüğü ifade edildi.

Haberde milli futbolcunun takımdan ayrılmak istemediği aksine kendisini taraftarlara ve takıma ispat etmek için mücadele etmek istediği belirtildi.

Orkun Kökçü'ye nasıl bir yaptırım uygulanacağının henüz belli olmadığı bildirildi.

ORKUN KÖKÇÜ NE DEMİŞTİ?

Hollanda basınından De Telegraaf'a konuşan Orkun Kökçü verdiği röportajda şunları söylemişti:

"Kariyerimde gelişmek için atılacak en iyi adım olduğu düşüncesiyle Benfica'yı seçtim. Beklediğim gibi olmadı.

Benfica’daki ilk günümden bu yana, bana kendimi özel hissettiren birisi olmadı, buna teknik direktör de dahil.

Roger Schmidt bana her türlü görevi veriyor. Ben bana özgürlük verildiğinde takıma daha fazla katkı sağlayan bir oyuncuyum. Bu yüzden daha fazlasını vermek istiyorum."

Orkun Kökçü bu sezon Benfica formasıyla tüm kulvarlarda toplamda 34 karşılaşmada süre alırken 3 gol - 10 asistlik performans ortaya koydu.