Bayern Münih'ten Şampiyonlar Ligi'ndeki karşılaşma öncesinde 'Galatasaray' paylaşımı

UEFA Şampiyonlar Ligi Galatasaray Bayern Münih
Bayern Münih'ten Şampiyonlar Ligi'ndeki karşılaşma öncesinde 'Galatasaray' paylaşımı
FOTOĞRAF: DepoPhotos

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde A Grubu'ndaki 4. maçında kendi sahasında temsilcimiz Galatasaray ile karşılaşacak Bayern Münih'ten karşılaşma öncesinde flaş bir paylaşım geldi. Alman ekibi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda hem Bayern Münih hem de Galatasaray'da forma giyen isimlere yer verdi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Galatasaray gruptaki 4. maçında Alman devi Bayern Münih ile karşı karşıya gelecek.

Allianz Arena'daki karşılaşma 8 Kasım Çarşamba günü TSİ 23.00'te oynanacak.

Almanya Bundesliga'da mücadele eden Bayern Münih bu karşılaşma önce resmi sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Bavyera ekibinin yaptığı paylaşımda "İki gün içerisinde Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi'nde karşı karşıya geleceğiz. İşte hem Bayern Münih'te hem de Galatasaray'da forma giyen bazı tanıdık yüzler" ifadeleri kullanıldı.

Paylaşımda Lukas Podolski, Franck Ribery ve Hamit Altıntop'un hem Bayern Münih formalı hem de Galatasaray formasını giydiği fotoğraflar paylaşıldı.

CİMBOM BAYERN MAÇININ HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde 8 Kasım Çarşamba günü deplasmanda Bayern Münih ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya göre, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirilen antrenman topla ısınmayla başladı. İki grup halinde 8'e 2 pas organizasyonlarıyla devam eden idman, taktik çalışmasıyla sona erdi.

Galatasaray, yarın yapacağı idmanla Bayern Münih karşılaşmasının hazırlıklarını tamamlayacak.

Kaynak: Haber Global TV