Bayern Münih maçı öncesinde Mauro Icardi'den kötü haber

Mauro Icardi Galatasaray Bayern Münih UEFA Şampiyonlar Ligi Beşiktaş
Bayern Münih maçı öncesinde Mauro Icardi'den kötü haber
FOTOĞRAF: AA

Beşiktaş derbisinde sakatlık geçiren Galatasaray'ın golcü oyuncusu Mauro Icardi, sarı-kırmızılıların Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'le yapacağı karşılaşmanın öncesinde yapılan son antrenmanda saha çalışmasında yer almadı.

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda yarın oynanacak karşılaşmada sahasında Bayern Münih'i konuk edecek olan Galatasaray, karşılaşma öncesinde son antrenmanını gerçekleştirdi.

Sarı-kırmızılıların Beşiktaş'ı 2-1 yendiği derbi mücadelesinde 2 gol atarak yıldızlaşan ve karşılaşmanın son anlarında sakatlık geçiren Mauro Icardi'nin durumu merak ediliyordu.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk da Arjantinli golcünün durumunun yapılacak son idmanda netleşeceğini belirtmişti.

Galatasaray Kulüp Televizyonu'nun haberine göre; Mauro Icardi, Bayern Münih maçı öncesinde yapılan saha çalışmasında yer almadı.

30 yaşındaki yıldız ismin tedavisinin sürdürüldüğü ve Icardi'nin özel bir çalışma gerçekleştirildiği bildirildi.

"BAYERN MAÇI KOLAY OLMAYACAK"

Galatasaray'ın milli futbolcusu Kaan Ayhan da Bayern Münih maçı öncesinde teknik direktör Okan Buruk'la basın toplantısına katıldı.

28 yaşındaki oyuncu takım kalitesinin çok yüksek bir seviyede olduğunu belirterek, "Takımın kalitesi yüksek seviyede. Herkesin her pozisyonda iyi performans göstermesi gereken bir ortamdayız. Stoper olsun, orta saha olsun hocamın görevini yerine getirip daha iyi performans sergilemek istiyorum.

Büyük isimlerimiz de aynı şekilde çalışkan. Büyük isimlerimiz, genç oyuncularımız, hepimiz Galatasaray'ın başarısı için çaba harcıyoruz" ifadelerini kullandı

"HATAYA ZORLARSAK, ŞANSIMIZ VAR"

Kaan Ayhan, Bayern Münih maçının zorlu geçeceğini belirterek, "Bayern Münih maçı kolay olmayacak. Her zamanki motivasyon ve hedeflerimizle maça çıkacağız. Skor ile ilgili birkaç önemli şeyler var. Onlara dikkat etmeliyiz. Bayern Münih küçük hataları cezalandırır. Bizim için de geçerli. Bayern Münih'i hataya zorlarsak, bizim de şansımız var. Taraftarın önünde güzel bir maç oynamak istiyoruz" dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Galatasaray haberleri Mauro Icardi Mauro Icardi Sakatlık UEFA Şampiyonlar Ligi Galatasaray Bayern Münih maçı