Okan Buruk'tan Bayern Münih maçı öncesi Icardi açıklaması

Mauro Icardi Bayern Münih Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi
Okan Buruk'tan Bayern Münih maçı öncesi Icardi açıklaması
FOTOĞRAF: DHA

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'i konuk edecekleri karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulundu. Buruk, Beşiktaş derbisinde sakatlık geçiren Icardi'nin durumunun son idmanın ardından netleşeceğini belirtti.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde A Grubu'nda mücadele eden Galatasaray yarın sahasında grubun iddialı ekibi Bayern Münih'i konuk edecek.

Sarı-kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk karşılaşma öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Buruk, her maçı kazanmak durumunda olduklarını belirterek, "Üzerimizde her hafta baskı var. Her maçı kazanmak durumundayız. Bu baskı bizi dinamik tutuyor. Kafa olarak maçlara hazır olmamızı sağlıyor. Hedefimiz Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmak.

Galatasaray'ın ve Türk futbolunun hak ettiği yer burası. Tüm takımlarımız inşallah başarılı olur. Tekrar insanların akıllarına Galatasaray'ın oyununu, başarısını sokabilmek için uğraşıyoruz. Dünya'ya bunu göstermek istiyoruz" dedi.

ICARDI AÇIKLAMASI

50 yaşındaki çalıştırıcı, Beşiktaş ile oynadıkları derbi mücadelesinde sakatlık geçiren Mauro Icardi'nin durumu hakkında, "Birazdan idmana çıkacağız ve Mauro Icardi için son kararımızı vereceğiz. Bayern Münih maçını kazanabileceğimizi hayal ediyoruz. Korkmadan sahada olmamız gerekiyor. En iyimizi ortaya çıkaracağız, inşallah her şey istediğimiz gibi gider" değerlendirmesinde bulundu.

"FUTBOLDA NELER OLACAĞI BELLİ OLMAZ"

Okan Buruk, Bayern Münih'in grubun favorisi olduğunu ve onlardan alınacak her puanın ekstra olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Kura çekildiğinde favori Bayern Münih'ti. Alınacak her puan onlardan ekstra. Manchester United için de böyle. Ancak her puan bizim için ikincilik yolunda önemli olacak. Maçın içinde ne olacağı belli değil. Çıkıp, oynayıp, yüreğimizle ve taraftarın desteğiyle en iyisini yapacağız. Futbolda neler olacağı belli olmaz.

"YENİLERİN TAKIMA KATKISI VAR"

Abdülkerim Bardakçı sol bek oynamaktan mutlu değil ama oynadığında da çok iyi işler yaptı. Asıl yeri stoper, orada kendini daha mutlu hissediyor. Bizim için alternatif.
Size katılmıyorum. Gelen oyuncular da destek veriyor. Zaha'nın Manchester ve Ankaragücü maçında yaptıkları. Tete'nin yaptıkları. Kaan'ın yaptıkları. Sadece Ndombele üzerinden gitmeyin. Onu da oynattık ayrıca. Bize %50 ile geldi. Yenilerin takıma katkısı var.

"GALATASARAY HAK ETTİĞİ YERDE"

Galatasaray hak ettiği yerde. Ve Şampiyonlar Ligi'nde iddialı şekilde devam ediyor.
Burada olmak bize heyecan, gururu ve mutluluk veriyor. Taraftarın yeniden heyecanlanması, bizi daha da mutlu ediyor. Şampiyonlar Ligi'ni kazanacak ikinci favori takımla oynuyoruz. Türkiye'nin Bayern Münih'i yenebileceğimize inanması güzel.

"NELSSON MUTLU DEĞİL"

Victor Nelsson ile dün konuştuk. Oynamadığı için mutsuz. Onun bölgesinde oynayan ve formda oyuncu var. Zamanı geldiğinde oynayacak. Bu takımda herkes oynayacak. Bizim en önemli isimlerimizden biri Victor. Oynamadığı için üzüntü yaşıyor ama çalışmasına devam ediyor. Birçok oyuncu kötü olduğu için oynamıyor gibi bir durum yok. Yerlerine oynayanlar iyi performans veriyor ve kazanıyoruz. Empati yaptığımda, oynamamak üzücü."

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Galatasaray haberleri Mauro Icardi Mauro Icardi Sakatlık UEFA Şampiyonlar Ligi