Bayern Münih-Galatasaray maçının hakemi belli oldu

UEFA Şampiyonlar Ligi Galatasaray Bayern Münih
Bayern Münih-Galatasaray maçının hakemi belli oldu
FOTOĞRAF: AA

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray'ın deplasmanda Bayern Münih ile karşı karşıya geleceği 4. hafta maçında Portekizli hakem Antonio Nobre düdük çalacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun 4. haftasında temsilcimiz Galatasaray deplasmanda Bayern Münih ile karşı karşıya gelecek.

Allianz Arena'da oynanacak müsabaka 8 Kasım Çarşamba TSİ 23.00'te başlayacak.

Gruptan çıkma yolundaki bu kritik karşılaşmada görev yapacak hakem de belli oldu.

Bayern Münih-Galatasaray mücadelesini, Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Antonio Nobre yönetecek.

GALATASARAY BAYERN MAÇININ HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına bugün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti.

Topla ısınmayla başlayan idman, iki grup halinde 8’e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Teknik Direktör Okan Buruk yönetimindeki antrenman, taktik çalışmayla sona erdi.

Sarı-kırmızılılar, yarın saat 12.00’de yapacağı idmanla Bayern Münih maçı hazırlıklarını tamamlayacak ve öğleden sonra Münih’e hareket edecek.

BAYERN'DEN MAÇ ÖNCESİ PAYLAŞIM

Almanya Bundesliga'da mücadele eden Bayern Münih bu karşılaşma önce resmi sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Bavyera ekibinin yaptığı paylaşımda "İki gün içerisinde Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi'nde karşı karşıya geleceğiz. İşte hem Bayern Münih'te hem de Galatasaray'da forma giyen bazı tanıdık yüzler" ifadeleri kullanıldı.

Paylaşımda Lukas Podolski, Franck Ribery ve Hamit Altıntop'un hem Bayern Münih formalı hem de Galatasaray formasını giydiği fotoğraflar paylaşıldı.

Kaynak: Haber Global TV