Arda Güler basın toplantısında konuştu: "Başka bir takımda oynamayacağım, beni böyle ikna ettiler"

Arda Güler Real Madrid Transfer Fenerbahçe

Arda Güler, Real Madrid'in kendisi için organize ettiği basın toplantısında konuştu. Genç yıldız 'başka bir takıma kiralanacak mısın' sorusuna ise net bir şekilde cevap verdi.

Real Madrid, Arda Güler için bir basın toplantısı organize etti.

18 yaşındaki genç yıldız Real Madrid'den teklif geldiği zaman 'hayır' demenin mümkün olmadığını belirterek şunları söyledi:

"Her şeyden önce şunu söylemek istiyorum. Real Madrid dünyanın en büyük kulübü, burada olmak benim için çok önemli. Çok gururluyum. Buranın bir parçası olmak benim için çok önemli. Çok mutluyum.

Avrupa'nın birçok kulübü beni istedi. Real Madrid sizi istediğinizde gelirsiniz. Başkan Florentino Perez de beni ikna ettiler. Tüm yeteneklerimi burada göstermek istiyorum.
Çalışıp formayı almak istiyorum. Real Madrid sizi istediğinde konu kapanıyor. Buraya oynamaya geldim.

Ben rekabeti seviyorum! Bu sezon kalmak ve oynamak istiyorum. Zaten başkan ve hoca da bunu belirtti.

Sağ kenarda ve ofansif orta saha olarak oynamak hoşuma gidiyor ama önemli değil, ben maçlar kazanmak istiyorum. Gol atmak, asistler yapmak, hücumcu oynamak istiyorum. Sonuçta teknik direktörümüz Ancelotti karar verecek buna. Mesut Özil'den çok şey öğrendim. İyi bir abi kardeş ilişkimiz vardı."

Arda Güler bir basın mensubunun kendisine yönelttiği 'Adın nasıl telaffuz ediliyor' sorusuna "Bana kısaca Arda diyebilirsiniz. Arda Güler. Ü ile söyleniyor" şeklinde yanıt verdi.

FENERBAHÇE'DEN 'ARDA'MIZA İYİ BAKIN' MESAJI

Fenerbahçe de Real Madrid'le sözleşme imzalayan Arda Güler için sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Sarı-lacivertliler 'Arda'mıza iyi bakın' ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Global TV

Arda Güler Arda Güler Transfer Haberleri Arda Güler Transfer Arda Güler Real Madrid