Arda Güler kendisi için düzenlenen imza töreninde konuştu: "Ben de Real Madrid efsanesi olmak istiyorum"

Real Madrid Arda Güler Fenerbahçe

Real Madrid, Fenerbahçe'den kadrosuna kattığı Arda Güler için imza töreni düzenledi. Törende konuşan Arda Güler, Madrid ekibinde efsane olmak istediğini belirtti. Başkan Florentino Perez ise "Real Madrid kariyerini birlikte taçlandıracağız dedi" ifadelerini kullandı.

Dünya devi Real Madrid, Fenerabahçe'den transfer ettiği Arda Güler için imza töreni düzenledi.

Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Arda Güler için düzenlenen imza töreninde konuştu.

Perez, Madrid ekibini tercih ettiği için Arda'ya teşekkür ederek şunları söyledi:

"18 yaşında olmana rağmen hayalini gerçekleştirebildin. Bu yaşın rağmen birçok başarı elde ettin. Biz hayalini gerçekleştirmene yardımcı oluyoruz. Senin yeteneklerinle beraber gücümüze güç katacağız. Şampiyonlar Ligi'ni tekrar kazanmanın yolunu bulacağız.

"BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ"

Burada büyüyeceksin. Sadece futbol olarak değil, kişilik olarak da büyüyeceksin. Real Madrid'de kendini dünyaya tanıtacaksın. Birlikte başaracağız. Senin Real Madrid kariyerini taçlandıracağız.

Sevgili Arda, bu formayı seçtiğin için çok teşekkür ederim. Milyonlarca Madrid'li seni parçamız olarak görüyor. Bunun sorumluluğu da çok ağır. Artık Real Madrid'i temsil edeceksin. Milyonlarca gencin idolü olacaksın.

"ARDA, TÜRKİYE'NİN GURUR KAYNAĞIDIR"

Bu büyük günde yanımızda olanlara teşekkürler. Takımı güçlendirmek için daima iyi oyuncular aldık. Real Madrid için tutkulu bir takım oluşturduk. Geleceğimizde önemli bir pay sahibi olacak bir yeteneği transfer ettik.

Arda'yı dünyanın en iyi futbolcularından biri olarak yetiştiren ailesine saygılarımı sunuyorum.
Evine, Real Madrid'e hoşgeldin. Birlikte tarih yazıyoruz.

Türkiye ve Türk futbol camiası adına da bu altı yıllık imza bir gurur kaynağıdır. Arkanda bu büyük desteği görmen de bizim için çok güzel. Seni burada ağırlamak çok güzel Arda Güler."

Arda Güler kendisi için düzenlenen imza töreninde konuştu: "Ben de Real Madrid efsanesi olmak istiyorum" - Resim : 1

Arda Güler, Real Madrid Başkanı Florentino Perez konuşurken adını duyunca heyecanlanıp sırası geldiğini düşündü ve kürsüye çıktı. Perez konuşmasına devam ederken Arda da başucunda bekledi.

Törende kısa bir konuşma gerçekleştiren Arda Güler şunları söyledi:

"Öncelikle aileme, buraya gelmeme yardımcı olan insanlara ve kulübe teşekkürler. Ben de bir Real Madrid efsanesi olmak istiyorum. Her şey için teşekkürler. Ben de kulübün efsanesi olmak istiyorum." 

Kaynak: Haber Global TV

Arda Güler Arda Güler Transfer Haberleri Arda Güler Transfer Arda Güler Real Madrid Arda güler Real Madrid imza töreni Florentino Perez