Başakşehir'den Selahattin Baki'ye cevap

Haberglobal.com.tr
Fenerbahçe Başakşehir
Başakşehir'den Selahattin Baki'ye cevap
FOTOĞRAF: AA

Başakşehir Futbol Kulübü, Fenerbahçe Yöneticisi Selahattin Baki'nin maçın ardından Deniz Türüç hakkında kullandığı ifadelere yanıt verdi.

Süper Lig'de Fenerbahçe'nin deplasmanda Başakşehir'i 1-0 yendiği karşılaşmanın ardından Sarı-lacivertli kulübün yöneticilerinden Selahattin Baki açıklamalarda bulunmuştu.

Selahattin Baki, yaptığı açıklamada Fenerbahçe'nin eski oyuncularından Deniz Türüç'e tepki göstermişti.

Başakşehir kulübünden de Selahattin Baki'nin açıklamalarına cevap geldi. Turuncu-lacivertlilerden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bugün fenerbahçe ile oynadığımız karşılaşma sonrasında rakip kulübün bir yöneticisinin futbolcumuz Deniz Türüç'ü yaşanan gerginliklerin başrolü olarak nitelendirerek Fenerbahçe düşmanlığı yaptığını iddia etmesini şaşkınlıkla takip ettik.

Şampiyonluk yarışında birçok kez yer almış ve 2020 yılında da şampiyon olmuş bir kulüp tecrübesine dayanarak, rakip takımın yöneticisinin böyle bir tutum sergilemesini yaşamış oldukları şampiyonluk mücadelesi streslerine bağlıyoruz.

Futbolcumuz Deniz Türüç, sahada her zaman olduğu gibi Başakşehir Futbol Kulübü'nün Avrupa kupalarına katılma geleneğini sürdürmek için sahada özveri ile yer almıştır. Oyuncumuz, tüm futbolcularımız gibi rakip fark etmeksizin sahada terinin son damlasına kadar mücadele etmiştir.

Herhangi bir futbol paydaşının kamuoyunda ve sosyal medyada hedef haline getirilmesinin Türk futboluna hiçbir katma değeri olmadığını düşünüyoruz. Başakşehir Futbol Kulübü, her zaman futbolun güzelliklerinin tarafında yer alacaktır."