Başakşehir, İsrailli orta sahayı kadrosuna katıyor

Başakşehir
Başakşehir, İsrailli orta sahayı kadrosuna katıyor

Süper Lig ekiplerinden Başakşehir, İsrail ekibi Maccabi Netanya'da forma giyen orta saha oyuncusu Eden Karzev'in transferinde sona yaklaştı.

İsrail medyasında çıkan haberlere göre; Başakşehir, 22 yaşındaki orta saha oyuncusunun transferi için Maccabi Netanya ile bonuslarla birlikte 3 milyon Euro karşılığında anlaşmaya vardı.

Youssouf Ndayishimiye'yi bonuslarla birlikte 16 milyon Euro'ya OGC Nice'e satan turuncu-lacivertlilerin Karzev transferini kısa süre içinde resmen açıklaması bekleniyor.

Başakşehir, Konyaspor'un Bosna-Hersekli orta sahası Amir Hadziahmetovic'i transfer etmek istemiş ancak başarılı olamamıştı.

EDEN KARZEV'İN KARİYER İSTATİSTİKLERİ

Bugüne dek Beitar Tel Aviv Bat Yam, Hapoel Hadera, Maccabi Tel Aviv, Ironi Kiryat Shmona ve Maccabi Netanya olmak üzere 5 farklı takımın formasını giyen Karzev, kulüp düzeyinde 123 resmi maça çıktı ve 13 gol - 3 asist üretti.

Milli takım tercihini İsrail'den yana kullanan Belarus asıllı orta saha oyuncusu, A Milli formayı da şimdiye dek 5 kez terletti.

DINAMO MOSKOVA'YA TRANSFER OLMUŞTU AMA...

Rusya Premier Ligi ekiplerinden Dinamo Moskova, geçtiğimiz yaz Eden Karzev'i 2.8 milyon Euro karşılığında transfer ettiğini duyurmuştu.

Ancak Ukrayna işgali sonrasında Rusya'nın SWIFT ağından çıkartılması sebebiyle, Dinamo Moskova belirtilen süre zarfında Maccabi Netanya'ya bonservis bedelini ödeyemedi.

Yaşanan bu durum üzerine Maccabi Netanya, 11 gün sonra transferin iptal olduğunu duyurdu. Basına tanıtılan ve Dinamo Moskova ile antrenmanlara çıkan Eden Karzev de takımına geri döndü.

Eden Karzev Dinamo Moskova

Kaynak: Haber Global TV

Başakşehir Eden Karzev Maccabi Netanya Youssouf Ndayishimiye Başakşehir transfer haberleri