Başakşehir, Erzurum'dan 3 puanla döndü

Başakşehir Büyükşehir Belediye Erzurumspor
Başakşehir, Erzurum'dan 3 puanla döndü

Süper Lig'in 38. haftasında Başakşehir, Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u deplasmanda 1-0 geriye düştüğü ve 10 kişi kaldığı maçta 2-1 mağlup etmeyi başardı.

Başakşehir, Kazım Karabekir Stadyumu'nda Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a konuk oldu.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşılaşmanın henüz 5. dakikasında Emrah Başsan'ın attığı golle 1-0 öne geçti.

Başakşehir'in tecrübeli stoperi Alexandru Epureanu, 18. dakikada doğrudan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı ve karşılaşmanın ilk yarısı ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğüyle geçildi.

İkinci yarıya hızlı başlayan taraf Başakşehir oldu, Turuncu-lacivertliler Chadli'nin 58. dakikada penaltıdan kaydettiği golle skorda eşitliği sağladı.

Oyuna ikinci yarının başında dahil olan Fredrik Gulbrandsen, 84. dakikada attığı golle takımını 2-1 öne geçirdi. İlerleyen bölümde başka gol olmadı ve Başakşehir sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Bu sonucun ardından Başakşehir puanını 40'a yükseltti ve kendisini düşme potasının dışına attı. Üç maçlık galibiyet serisi sona eren Büyükşehir Belediye Erzurumspor ise 37 puanda kaldı.

Süper Lig'in 39. haftasında Başakşehir sahasında Ankaragücü ile karşılaşacak, Büyükşehir Belediye Erzurumspor ise Fenerbahçe'ye konuk olacak.

Kaynak: Haber Global TV

Süper Lig