Başakşehir'de Deniz Türüç koronavirüse yakalandı

Başakşehir
Başakşehir'de Deniz Türüç koronavirüse yakalandı

Süper Lig'in 35. haftasında yarın sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Başakşehir'de zorlu maç öncesinde Deniz Türüç'ün koronavirüs test sonucunun pozitif çıktığı açıklandı.

Başakşehir'den konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Futbol A Takımı, oyuncularımız, teknik heyetimiz, idari ekibimiz ve destek ekibimize yapılan rutin COVİD-19 PCR testlerinde bir oyuncumuzun sonucu pozitif çıkmıştır. Futbolcumuz semptomsuz olup, Sağlık Bakanlığımız ve Türkiye Futbol Federasyonu protokolleri dahilinde izolasyon ve tedavi planlamaları başlatılmıştır" denildi.

Turuncu-lacivertli takımda, 32 maçta topladığı 33 puanla düşme hattında yer alıyor.

DENİZ TÜRÜÇ: "TESTİM POZİTİF ÇIKTI"

Başakşehir'in açıklamasından kısa bir süre sonra, Deniz Türüç koronavirüs test sonucunun pozitif çıktığını duyurdu.

Sosyal medya hesabından kısa bir açıklama yayımlayan Türüç, "Yaptırmış olduğum COVID-19 testim maalesef pozitif çıktı. Şu an karantina sürecim başlamış olup, kurallara uyarak, çalışmalarıma titizlikle devam etmekteyim. Bir süre sahalardan uzak kalacağım ama kalbim takımımla atıyor olacak..." ifadelerini kullandı.

Sezon başında Fenerbahçe'den kiralık olarak kadroya katılan, İrfan Can Kahveci'nin transferinde ise bonservisi alınan Deniz Türüç, Başakşehir formasıyla 29 Süper Lig maçında 2 gol ve 2 asist üretti.

Kaynak: Haber Global TV

son dakika son dakika haber Başakşehir koronavirüs Deniz Türüç