Başakşehir Çinli yıldızını Gençlerbirliği'ne gönderdi

Başakşehir Süper Lig Transfer Gençlerbirliği
Başakşehir Çinli yıldızını Gençlerbirliği'ne gönderdi

Medipol Başakşehir, yeni sezon planlamasında yer almayan Shaocong Wu ve Francis Nzaba'yı Spor Toto 1. Lig ekibi Gençlerbirliği'ne kiraladığını duyurdu.

Süper Lig ekibplerinden Medipol Başakşehir, Shaocong Wu ve Francis Nzaba'nın Spor Toto 1. Lig ekibi Gençlerbirliği'ne kiralandığını duyurdu.

İstanbul ekibinde yapılan açıklamada, "Futbolcularımız Shaocong Wu ve Francis Nzaba bir yıllığına kiralık olarak Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği forması giyecek. Sözleşmenin kulübümüz ve futbolcularımız için hayırlı olmasını temenni eder, oyuncularımıza yeni kulübünde başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

Ocak ayında transfer edilen 23 yaşındaki Çinli stoper Wu, 3 Süper Lig maçında forma giydi. Shaocong Wu Çin Milli Takımı'nda da 3 kez forma şansı buldu.

Geçen sezon başında transfer edilen 21 yaşındaki Kongolu stoper Nzaba ise 2 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası maçında oynadı. Nzaba, söz konusu sezonun ikinci yarısını ise Gürcistan'ın Dinamo Tiflis takımında geçirdi.

 

Kaynak: AA

Başakşehir emre belözoğlu Süper Lig süper lig haberleri Medipol Başakşehir Başakşehir Transfer Gençlerbirliği Gençlerbirliği transfer