Başakşehir, Adem Ljajic transferinden vazgeçti

Başakşehir Beşiktaş
Başakşehir, Adem Ljajic transferinden vazgeçti

Süper Lig ekiplerinden Başakşehir, bir süredir görüşmelerde bulunduğu Beşiktaş'ın Sırp orta saha oyuncusu Adem Ljajic'in transferinden vazgeçti.

Süper Lig ekiplerinden Başakşehir'in teknik direktörü Emre Belözoğlu, Antalya kampında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

41 yaşındaki genç teknik adam, Fenerbahçe maçıyla ilgili olarak, "Benim Fenerbahçe ile olan bağıma ilişkin cümleler kurmama gerek yok. Ben Fenerbahçeliyim ve her zaman başarılı olmasını isterim. Ama bugün bulunduğum konumda, Başakşehir ailesinin başarılı olması için geçmişte yaptığım gibi elimden geleni yapacağım. İki takım da lige istediği gibi giremedi. Zor bir maç olacak. Önemli bir maç. Centilmence, hak edenin kazanacağı, futbolun konuşulduğu bir maç olur" ifadelerini kullandı.

Transferde ismi Başakşehir ile anılan Beşiktaş'ın Sırp orta saha oyuncusu Adem Ljajic'in transferiyle ilgili gelen soruya Belözoğlu, "Adem Ljajic ile ilgili bir girişimimiz olmuştu ama sonrasında istemediğimiz şekilde gelişti süreç. Ondan dolayı bu transferden vazgeçtik. Değerli ve iyi bir oyuncuydu" yanıtını verdi.

Beşiktaş'ın sezon başında kadro dışı bıraktığı 30 yaşındaki Sırp orta saha oyuncusu, siyah-beyazlı kulüpte çıktı 85 resmi maçta 18 gol - 26 asist'lik performans sergiledi.

Başakşehir, Adem Ljajic transferinden vazgeçti - Resim : 1

"TREZEGUET KONUSUNDA İLERLEMELER VAR"

Kadroya katkı verecek oyuncuları aldıklarını söyleyen Emre Belözoğlu, “Oyuncu havuzunu, bize katkı verecek şekilde genişletmek istiyoruz. Aramızdan ayrılan isimler de oldu. Onların yerine biraz daha bu oyunu oynayabilecek arkadaşları içeriye katmak istiyoruz. Trezeguet konusunda ilerlemeler var. Bu hamle olacak gibi görünüyor. Üzerine bir oyuncu daha alabiliriz ön tarafta etkinliği artırabilecek. Ekstra 1 haftalık transfer sürecinin avantajından yararlanmak istiyoruz. Elimizde iyi bir kadro var. Onların içinde biraz daha rekabetçi ortamı geliştirecek doğru oyuncuları kadroya katmak istiyoruz. İnşallah başarılı oluruz” dedi.

Kaynak: İHA

Başakşehir Adem Ljajic Başakşehir transfer haberleri Beşiktaş transfer haberleri