Başakşehir'in zirve yürüyüşü sürüyor

Başakşehir Adana Demirspor
Başakşehir'in zirve yürüyüşü sürüyor

Süper Lig'in 18. haftasında Başakşehir, sahasında karşılaştığı Adana Demirspor'u 2-1 mağlup ederek 2. sıradaki Fenerbahçe'yle puan farkını 1'e indirdi.

Başakşehir, Süper Lig'in 18. haftasında Adana Demirspor'u konuk etti.

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanan ve ilk yarısı golsüz eşitlikle sona eren mücadeleyi Turuncu-lacivertliler 2-1 kazandı.

Başakşehir'e galibiyeti getiren golleri 52. dakikada penaltıdan Deniz Türüç ve 62. dakikada Serdar Gürler kaydetti. Adana Demirspor'un tek golü 58. dakikada Samet Akaydın'dan geldi.

Bu sonucun ardından Başakşehir puanını 34'e yükselterek 2. sıradaki Fenerbahçe ile puan farkını 1'e indirdi, Adana Demirspor ise 30 puanda kaldı.

Süper Lig'in 19. haftasında Başakşehir deplasmanda Trabzonspor'la karşılaşacak, Adana Demirspor ise Ankaragücü'nü konuk edecek.

MAÇ SONU ORTALIK KARIŞTI!

Karşılaşma sonrası Başakşehir forması giyen Stefano Okaka ile Adana Demirspor oyuncuları Gökhan Töre ve Badou Ndiaye arasında büyük gerginlik yaşandı.

Maçın ardından Belhanda ile karşılaşmayı konuşan Okaka'ya önce Gökhan Töre soyunma odasına gitmesi için işarette bulundu. Ardından Adana Demirspor forması giyen Ndiaye de Okaka'yı ittirdi. Bu andan sonra takım arkadaşları Okaka'yı tutmakta zorlanırken ortalık bir anda karıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Başakşehir Adana Demirspor Süper Lig Başakşehir Adana Demirspor maçı Stefano Okaka Gökhan Töre Badou Ndiaye