Bartuğ Elmaz'dan imza sonrası ilk açıklama: "Fenerbahçe sizi istiyorsa ikinci kez düşünmezsiniz"

Fenerbahçe
Bartuğ Elmaz'dan imza sonrası ilk açıklama: "Fenerbahçe sizi istiyorsa ikinci kez düşünmezsiniz"

Fenerbahçe'nin Marsilya'dan kadrosuna kattığı genç orta saha oyuncusu Bartuğ Elmaz, sarı-lacivertli takıma transfer olduğu için çok mutlu ve gururlu olduğunu belirterek, "Fenerbahçe sizi istiyorsa ikinci kez düşünmezsiniz. Elimden gelenin en iyisini yapacağım, söz veriyorum" dedi.

Fenerbahçe, 1.2 milyon Euro bonservis ödeyerek Marsilya'dan kadrosuna kattığı eski Galatasaraylı orta saha oyuncusu Bartuğ Elmaz ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

İmzaların atılmasının ardından ilk röportajını kulüp televizyonuna veren 20 yaşındaki genç orta saha oyuncusu, “Fenerbahçe’ye transfer olduğum için çok mutlu ve gururluyum. Aynı zamanda heyecanlıyım. Fenerbahçe’nin benimle ilgilendiğini öğrenince hiç düşünmedim. ‘Tamam’ dedim. Fenerbahçe sizi istiyorsa ikinci kez düşünmezsiniz. Elimden gelenin en iyisini yapacağım, bunun sözünü veriyorum. İnşallah sakatlıksız bir sezon olur ve sonunda da şampiyonluk olur." dedi.

BARTUĞ ELMAZ'IN KARİYERİ

Futbola Galatasaray alt yapısında başlayan ve A takım formasıyla yalnızca 2 maça çıkan Bartuğ, geçtiğimiz sezon başında sözleşmesini yenilemediği için serbest kalmış ve bedelsiz olarak Marsilya kadrosuna katılmıştı.

Marsilya formasını yalnızca Fransa Kupası'nda 1 maçta giyebilen 20 yaşındaki orta saha oyuncusu sahada 4 dakika kalabildi.

Önlibero mevkisinde oynayan futbolcu, geçen sezon Marsilya B takımı formasıyla da 6 kez sahaya çıkmış ve 2 gol atmıştı.

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe bartuğ elmaz Marsilya Fenerbahçe transfer haberleri Galatasaray