Becao'dan imza sonrası ilk açıklama

Fenerbahçe
Becao'dan imza sonrası ilk açıklama
Fenerbahçe

Fenerbahçe'nin Udinese'den kadrosuna kattığı Brezilyalı stoper Rodrigo Becao, sarı-lacivertli takıma transfer olduğu için çok mutlu olduğunu belirterek, "Mümkün olduğunca fazla kupa kazanmak istiyorum" dedi.

Fenerbahçe, 8.3 milyon Euro bonservis ödeyerek Udinese'den transfer ettiği Brezilyalı savunma oyuncusu Rodrigo Becao ile 5 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

"BURASI ÇOK BÜYÜK, DEVASA BİR KULÜP"

İmzaların atılmasının ardından ilk röportajını kulüp televizyonuna veren 27 yaşındaki tecrübeli stoper, “Çok mutluyum. Fenerbahçe gibi büyük bir takıma imza attıktan sonra zaten başka bir duygu hissetmeniz mümkün değil. O yüzden bu ailenin bir parçası olduğum için çok mutluyum. Bu forma ile pek çok kupa kazanmayı umuyorum. Biliyorum ki burası çok büyük, devasa bir kulüp. Fenerbahçe her zaman kupalar için mücadele eden bir takım. Benim hedeflerim de aynı. Lig, Türkiye Kupası ve Konferans Ligi’nde mücadele edeceğiz, mümkün olduğunca fazla kupa kazanmak istiyorum. Fenerbahçe taraftarları, burada olduğum için çok mutluyum. Sizleri yakında stadyumda görmeyi umuyorum, doldurun stadyumu, sizler fark yaratıyorsunuz” ifadelerini kullandı.

4 SEZONDA 130 MAÇA ÇIKTI

Dört yıl önce 1.5 milyon Euro karşılığında transfer olduğu Udinese'de 4 sezonda 130 maça çıkan 27 yaşındaki Brezilyalı stoper, 6 gol - 3 asist üretmişti.

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Rodrigo Becao Udinese Fenerbahçe transfer haberleri