"Barcelona'ya gitmediğine pişman" diyenlere Arda Güler'in yanıtı: Benim zamanım da yakında gelecek

Haberglobal.com.tr
Arda Güler Real Madrid FC Barcelona İspanya La Liga
"Barcelona'ya gitmediğine pişman" diyenlere Arda Güler'in yanıtı: Benim zamanım da yakında gelecek

Real Madrid'de beklediği fırsatları bulamayan Arda Güler'in 'Barcelona'ya gitmediği için pişman olduğu" yönündeki iddialara milli oyuncudan yanıt geldi.

Temmuz'da imza attıktan sonra 3 kez sakatlanan ve ocak 2024'e kadar Real Madrid formasını giyemeyen milli futbolcu Arda Güler'in Barcelona'ya gitmediği için pişman olduğu iddia edilmişti.

Defensa Central'de yer alan habere göre özellikle son dönemde genç yeteneklere fazlasıyla fırsat veren Barcelona yerine Real Madrid'i tercih ettiği için Arda Güler'in pişman olduğuna dair iddialar ortaya atılıyor.

Genelde Katalan basınında yer alan bu haberlere Arda Güler'den yanıt geldi.

Haberde Arda Güler'in "Beni hiç tanımıyorlar, dünyanın en iyi kulübünde mutluyum. Benim zamanım da yakında gelecek" yanıtını verdiği iddia edildi.

Hem kendine hem de takım arkadaşlarına olan güveni artan Arda'nın fiziksel olarak gelişmesi gerektiğinin farkında olduğu belirtildi.

Henüz yeterince dakika alamasa da teknik ekip ona güveniyor. Başarılı olma potansiyelinin yükse olduğunun farkındalar ve ona bu amacı için yardımcı olmak istiyorlar.

İtalyan Teknik Direktör Carlo Ancelotti ise takımda çok fazla rekabet olması ve kullanılan taktik nedeniyle henüz Arda Güler'in hak ettiği süreyi verebilmiş değil.