Barcelona'dan muhteşem geri dönüş!

FC Barcelona İspanya La Liga
Barcelona'dan muhteşem geri dönüş!

İspanya La Liga'nın 6. haftasında Barcelona, son 10 dakikasına 2-0 geride girdiği maçta Celta Vigo'yu 3-2 mağlup etmeyi başardı.

Barcelona, İspanya La Liga'nın 6. haftasında Celta Vigo'yu konuk etti.

Camp Nou'da devam eden çalışmalar sebebiyle Estadio Olimpic Lluis Stadyumu'nda oynanan mücadelede konuk ekip Celta Vigo, 19. dakikada Jörgen Strand Larsen ve 76. dakikada Anastasios Douvikas'ın attığı gollerle karşılaşmanın son 15 dakikalık bölümüne 2-0 önde girdi.

Polonyalı golcüsü Robert Lewandowski'nin 81. ve 85. dakikalarda attığı gollerle skoru 2-2'ye getiren Barcelona'da 89. dakikada sahneye çıkan Joao Cancelo, Gavi'nin sol kanattan ceza sahasına yaptığı ortada üç Celta Vigolu oyuncunun arasından sıyrılarak yaptığı tek vuruşla meşin yuvarlağı bir kez daha ağlarla buluşturdu ve maçın skorunu ilan etti: 3-2

Bu sonucun ardından ligde üst üste 5. galibiyetini alan Barcelona 16 puana yükseldi, üst üste 2. mağlubiyetini alan Celta Vigo ise 4 puanda kaldı.

La Liga'nın 7. haftasında Barcelona deplasmanda Mallorca ile karşılaşacak, Celta Vigo ise Deportivo Alaves'i konuk edecek.

Kaynak: Haber Global TV

Barcelona İspanya La Liga