Barcelona La Liga'da 2 maç aradan sonra kazandı

FC Barcelona İspanya La Liga İngiltere Premier Lig
Barcelona La Liga'da 2 maç aradan sonra kazandı
FOTOĞRAF: Reuters

İspanya La Liga'daki 18. hafta mücadelesinde Barcelona kendi sahasında, ligde zor günler geçiren Almeria'yı 3-2 mağlup etti.

İspanya La Liga'nın 18. haftasında FC Barcelona kendi sahasında ligin dibine demir atan Almeria'yı konuk etti.

Barcelona Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Barcelona rakibini 3-2 yendi.

Katalan temsilcisine galibiyeti getiren golleri Sergi Roberto (2) ve Raphinha kaydetti. Almeria'nın golleri ise Leo Baptistao ve Edgar Gonzalez'den geldi.

Ligde 2 maç aradan sonra galip gelen Barcelona puanını 38 yaptı ve maç fazlasıyla 3. sırada yer aldı, bu sezon çıktığı 18 karşılaşmada da galibiyetle tanışamayan Almeria ise 5 puanla ligin son basamağında kaldı.

Noel nedeniyle La Liga'ya verilecek 2 haftalık aranın ardından Barcelona ligin 19. haftasında deplasmanda Las Palmas ile karşı karşıya gelecek. Almeria ise deplasmanda Osasuna'ya konuk olacak.

BOURNEMOUTH-LUTON TOWN MAÇI YENİDEN OYNANACAK

İngiltere Premier Lig'de Bournemouth ile Luton Town arasında yarıda kalan karşılaşma, yeniden oynanacak.

Premier Lig'den yapılan açıklamada, geçen hafta sonu oynanan ve 1-1 devam ederken 59. dakikada Luton Town kaptanı Tom Lockyer'ın fenalaşarak yere yığılması nedeniyle tatil edilen karşılaşmanın, daha sonra belirlenecek bir tarihte baştan oynanacağı belirtildi.

Maç sırasında kalbi duran Lockyer, saha içinde sağlık ekiplerinin erken müdahalesiyle hayata dönmüştü. Hastanede tedavisine devam edilen 29 yaşındaki oyuncunun, uyarılara tepki vermeye başladığı ve sağlık durumunun stabil hale geldiği duyurulmuştu.

Tom Lockyer, takımının geçen sezon mayıs ayında Coventry City ile oynadığı Premier Lig'e yükselme play-off finali maçında da yere yığılarak hastaneye kaldırılmıştı. Kalp ameliyatı geçiren savunma oyuncusu, sağlık durumunun düzeldiği gerekçesiyle haziran ayında futbola dönüş yapmıştı.

Kaynak: Haber Global TV