Girona, Real Madrid'i geçerek yeniden zirveye yükseldi

İspanya La Liga Real Madrid
Girona, Real Madrid'i geçerek yeniden zirveye yükseldi

İspanya La Liga'daki 17. hafta mücadelesinde Girona kendi sahasında konuk ettiği Deportivo Alaves'i 3-0 yenerek ligde yeniden liderliğe yükseldi.

İspanya La Liga'da 17. haftanın kapanış mücadelesinde bu sezon yaptığı sürpriz çıkışla dikkat çeken Girona ile Deportivo Alaves karşı karşıya geldi.

Municipal de Montilivi Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Girona rakibini 3-0 yenerek La Liga'da Real Madrid'i geride bırakarak yeniden zirveye yükseldi.

Michel'in ekibine galibiyeti getiren golleri 23 ve 59. dakikalarda Artam Dovbyk ve 42. dakikada Portu kaydetti.

Ligde üst üste 3. kez sahadan galip ayrılan Girona bu sonuçla puanını 44 yaptı ve en yakın takipçisi Real Madrid'in 2 puan önünde liderliğini sürdürdü, 16 puanda kalan Deportivo Alaves ise 13. sırada haftayı kapattı.

Girona, İspanya La Liga'nın 18. haftasında deplasmanda Real Betis ile mücadele edecek, Deportivo Alaves ise kendi evinde Real Madrid'in konuk edecek.

SEVILLA'NIN YENİ HOCASI BELLİ OLDU

İspanya La Liga ekiplerinden Sevilla'da teknik direktörlük görevine Quique Sanchez Flores getirildi.

Kulüpten yapılan açıklamada, alınan kötü sonuçlar nedeniyle hafta sonu görevine son verilen Uruguaylı Diego Alonso'nun yerine İspanyol Flores'in getirildiği belirtildi.

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nu son sırada tamamlayarak Avrupa'ya veda eden ve ligde 13 puanla 17. sırada yer alan Sevilla, 58 yaşındaki İspanyol teknik direktörle 2025 sezonu sonuna kadar anlaşmaya vardı.

Kaynak: Haber Global TV