Barcelona kendi evinde hezimete uğradı! Müthiş maçta tam 8 gol

İspanya La Liga FC Barcelona
Barcelona kendi evinde hezimete uğradı! Müthiş maçta tam 8 gol
FOTOĞRAF: Reuters

İspanya La Liga'nın 22. haftasında Villarreal deplasmanda Barcelona'ya karşı 2-3 geriye düştüğü maçı 5-3 kazanmayı başardı ve ligde 3 maç aradan sonra galip geldi.

İspanya La Liga'nın 22. haftası nefes kesen bir karşılaşmaya sahne oldu.

Nou Camp'ta yapılan yenileme çalışmaları nedeniyle Lluis Companys Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan ve tam 8 golün atıldığı maçta Villarreal, FC Barcelona'yı 3-2 geriye düşmesine rağmen 5-3 mağlup etti.

Karşılaşmaya iyi başlayan Villarreal 41'de Gerard Moreno ve 54'te Ilias Chakkour'un golleriyle skoru 2-0'a getirdi.

Bu dakikadan sonra oyuna ağırlığını koymaya başlayan Barcelona 60'da İlkay Gündoğan, 68'de Pedri ve 71'de Eric Bailly'nin kendi kalesine attığı gollerle maçta durumu 3-2 yaptı ve geri dönmeyi başardı.

3-2 geri düşmesine rağmen pes etmeyen Villarreal 84'te Gonçalo Guedes'le skoru 3-3'e getirdi.

90+9'da bir dönem Trabzonspor'da da forma giyen Alexander Sörloth ve 90+12'de Jose Luis Morales'in attığı gollerle 5-3 öne geçen Sarı denizaltılar sansasyonel bir galibiyetin altına imzasını attı.

3 maçlık galibiyet serisi sona eren Barcelona 44 puanla ligde 3. basamakta yer aldı. Bu sene ligde istediği sonuçları alamayan ve 3 maçlık galibiyet özlemine Katalan ekibi karşısında son veren Villarreal ise puanını 23 yaparak 14. sırada kaldı.