Bakasetas, Trabzonspor'a veda etti

Haberglobal.com.tr
Trabzonspor Panathinaikos transfer haberleri
Bakasetas, Trabzonspor'a veda etti

Panathinaikos ile anlaşmaya varan Yunan orta saha oyuncusu Anastasios Bakasetas, Galatasaray maçının ardından tribünlere giderek taraftara veda etti.

Trabzonspor, Süper Lig'in 21. haftasında sahasında karşılaştığı Galatasaray'a 5-1 mağlup oldu.

Bordo-mavililerde karşılaşmaya yedek kulübesinde başlayan Anastasios Bakasetas, 64. dakikada Filip Benkovic'in yerine oyuna dahil oldu.

Karşılaşmanın bitiş düdüğünün çalmasının ardından tribünlere yönelen Yunan orta saha oyuncusu, tüm tribünlere tek tek el sallayarak taraftara veda etti.

Sahadan ayrıldıktan sonra yayıncı kuruluşa açıklamada bulunan Bakasetas, "Trabzonspor formasıyla son maçımdı. Bu vedanın daha iyi olmasını isterdim. İçerdeki bir derbi mağlubiyetiyle olmasını istemezdim. Türkiye'deki herkese teşekkür ederim. Burada her zaman sevgi ve saygı gördüm" ifadelerini kullandı.

ÜLKESİNE DÖNÜYOR

Bakasetas, kısa bir süre önce teknik direktörlüğünü Fatih Terim'in yaptığını Yunanistan Süper Ligi ekiplerinden Panathinaikos ile anlaşmaya varmıştı.

30 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusunun yarın Atina'ya giderek yeni takımıyla sözleşme imzalaması bekleniyor.

BAKASETAS'IN TRABZONSPOR KARİYERİ

2020/21 sezonunun devre arasında Alanyaspor'dan 3 milyon Euro karşılığında Trabzonspor'a transfer olan Bakasetas, bordo-mavili forma altında geçirdiği 3 yılda 121 resmi maça çıktı ve 33 gol atıp 24 de asist üretti.