Aziz Yıldırım: "İlk sene şampiyon yapamazsam olağanüstü kongreye gideceğim!"

HABER MERKEZİ
Fenerbahçe seçimleri Aziz Yıldırım Fenerbahçe
Aziz Yıldırım: "İlk sene şampiyon yapamazsam olağanüstü kongreye gideceğim!"
FOTOĞRAF: AA

Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında yaptığı açıklamada, "Başkan seçilirsem ve ilk sene şampiyon yapamazsam, olağanüstü kongreye gideceğim! Size söz veriyorum!" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım, Sarı-lacivertli kulüpte 8-9 Haziran'da gerçekleştirilecek olan seçimli genel kurul öncesinde çalışmalarını sürdürüyor.

Aziz Yıldırım, stat yenileme projesi, Jose Mourinho ve TFF başkanlık seçimleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Yıldırım, Fenerbahçe seçimleri öncesinde yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"GÖRDÜNÜZ MÜ AZİZ YILDIRIM NE BÜYÜK ADAMMIŞ"

"Başkan seçilirsem ve ilk sene şampiyon yapamazsam; olağanüstü kongreye gideceğim! Size söz veriyorum! Karşı taraf cuma gününe kadar hoca ve 2 oyuncu açıklamaya çalışıyor. Gördünüz mü Aziz Yıldırım ne büyük adammış ya?

"ALMAN BİR FİRMA İLE ANLAŞMA YAPILDI"

Kadıköy'de iki kale arkasına üçüncü kat çıkılacak, önümüzdeki sene kapasite 60 bin olacak. Çatı 3 metre yükseltilecek, stadın dışı karbonla kaplanacak ve akustik iyileştirilecek. Alman bir firmayla anlaşma yapıldı.

"AZİZ YILDIRIM ENKAZ BIRAKTI' DEMİŞLER"

Ben kavga etmeyeceğim. O iyi bir aile çocuğu. Bizim söylediklerimizi kaldıramaz.
Bunların menajeri Jose Mourinho’yla görüşüp ‘Aziz Yıldırım enkaz bıraktı’ demiş. Mourinho ile konuşuyorduk, adamın önünde tesisler açık, sordum Jose'ye 'Bunları kim yaptı biliyor musun' dedim.

"SEÇİLİRSEM TFF BAŞKANI DEĞİŞİR"

Sağlık ekibini kovmuştum tekrar getirdiler. Seçildiğimde tekrar kovacağım.Seçilirsem TFF Başkanı değişir! Direkt değişir hem de görürsünüz. Gidecek! Ama ben seçilmezsem, devam etme şansı var!"