Aziz Yıldırım beraat kararı sonrası kongreyi işaret etti

Fenerbahçe
Aziz Yıldırım beraat kararı sonrası kongreyi işaret etti

Futbolda şike davasında beraat eden eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın yeniden Fenerbahçe başkanlığına aday olup olmayacağı merak konusu. 68 yaşındaki iş insanı konuyla ilgili, "Yakında konuşacağım. Kongreden 3-4 gün önce konuşmayı planlıyorum" dedi

Yargıtay'ın bozduğu "futbolda sözde şike" davasının aralarında eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'in bulunduğu 5 sanık yönünden görülen davasında savcı mütalaasını açıklamış; Aziz Yıldırım, İlhan Yüksel Ekşioğlu, Abdullah Başak ve Ahmet Çelebi'nin beraatini talep etmişti. Aziz Yıldırım, İlhan Yüksel Ekşioğlu, Abdullah Başak ve Ahmet Çelebi "şike" ve "teşvik primi" suçlarından beraat etti.

Bu kararın ardından Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe başkanlığına aday olup olmayacağı büyük merak konusu oldu.

Futbolda şike davasında beraat eden Aziz Yıldırım, FB TV'nin "Açıklama yapmak istiyor musunuz?" şeklindeki sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.

Aziz Yıldırım beraat kararı sonrası kongreyi işaret etti - Resim : 2

"YAKIN ZAMANDA KONUŞACAĞIM"

Yıldırım, FB TV'nin sorusuna cevap olarak "Konuşmak istemiyorum. Benim kurduğum televizyonda benim doğum günümü kutlamıyorsunuz. Ancak şunu söyleyeyim yakın zamanda konuşacağım. Kongreden 3-4 gün önce konuşmayı planlıyorum. Bunu da bu şekilde söylemiş olayım" sözlerini kullandı.

Aziz Yıldırım, ilk kez konuşma yapacağı tarihi açıklarken neler söyleyeceği büyük merak konusu oldu. (Hürriyet)