Avrupa'nın dev kulüplerinin Abdülkerim Bardakcı'ya ilgisi devam ediyor

Galatasaray Transfer Milan Bayern Münih
Avrupa'nın dev kulüplerinin Abdülkerim Bardakcı'ya ilgisi devam ediyor
FOTOĞRAF: AA

Galatasaray'da gösterdiği performansla dikkatleri çeken Abdülkerim Bardakcı'ya Avrupa'nın önemli kulüplerinden teklifler gelmeye devam ediyor.

Galatasaray ve A Milli Takım'da gösterdiği performansla dikkatleri çeken ve Avrupa'nın önemli kulüplerinin radarına giren Abdülkerim Bardakcı'nın talipleri artıyor.

Abdülkerim Bardakcı'yı özellikle İtalya Serie A'dan önemli takımların talip olduğu iddia edilmişti. İtalyan basınından da haberler gelmeye devam ediyor.

İtalyan basınından Calciomercato'da yer alan habere göre; Milan, Abdülkerim Bardakcı'yı transfer listesine aldı.

Milan'ın transferdeki önceliğinin Torino'da forma giyen Alessandro Buongiorno olduğu ve bu hamleden sonuç alamaması halinde listede ikinci sırada yer alan ismin ise Galatasaray'da forma giyen Abdülkerim Bardakcı olduğu belirtildi.

Haberde Abdülkerim Bardakcı için Alman devi Bayern Münih'in de ilgisinin olması ve Sarı-kırmızılıların 29 yaşındaki futbolcu için 15-20 milyon euro bonservis bedeli beklentisinin bulunması nedeniyle transferin gerçekleşmesinin zor olduğu yorumu da yapıldı.

10 milyon euro piyasa değeri bulunan milli stoper, bu sezon Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda toplamda 30 karşılaşmada sahaya çıkarken 4 de gol atma başarısı gösterdi.