Atiba'dan Beşiktaş'a sağ bek önerisi

Beşiktaş
Atiba'dan Beşiktaş'a sağ bek önerisi

Süper Lig'de sezonu çifte kupayla kapatan Beşiktaş'ın deneyimli futbolcusu Atiba Hutchinson, Toronto forması giyen vatandaşı Richie Laryea'nın transfer edilmesi için yönünde yönetime tavsiyede bulunduğunu açıkladı.

HABERGLOBAL.COM.TR / DIŞ HABER

Beinsports Amerika'ya açıklamalarda bulunan Beşiktaş'ın deneyimli futbolcusu Atiba Hutchinson, Toronto forması giyen Gana asıllı Kanadalı sağ bek oyuncusu Richie Laryea'yı siyah-beyazlı takıma önerdiğini açıkladı.

Atiba Hutchinson, Laryea'nın futbolcu olarak çok beğendiği bir isim olduğunu belirterek, "Beşiktaş ya da Avrupa'nın başka kulübü olsun, Laryea'da o potansiyeli görüyorum. Bence Avrupa'da oynamak için gerekli olan tüm özelliklere fazlasıyla sahip. Kulübümle yaptığım görüşmede de ismini verdim, bizim için farklılık yaratabilecek potansiyeli olan bir isim olduğunu söyledim." ifadelerini kullandı.

26 yaşındaki Richie Laryea, Toronto formasıyla çıktığı 59 resmi maçta 18 gole doğrudan katkı (7 gol - 11 asist) sağladı. Kanada Milli Takımı formasını da 8 maçta terleten Laryea, 1 gol kaydetti.

Atiba'dan Beşiktaş'a sağ bek önerisi - Resim : 1

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Atiba Hutchinson Beşiktaş transfer haberleri