Aslan, Portekizli golcü için harekete geçti

Galatasaray Transfer
Aslan, Portekizli golcü için harekete geçti

Arjantinli yıldız Mauro Icardi ve Bafetimbi Gomis'in takımdan ayrılmasıyla Galatasaray'da hücum hattına takviye çalışmaları başladı. Sarı-kırmızılılar Premier Lig ekiplerinden Wolverhampton'ın kulüp bonservis rekoru kırarak transfer ettiği Portekizli forvetinin peşine düştü.

Süper Lig'de şampiyon olarak ülkemizi önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde temsil etmeye hak kazanan Galatasaray, transfer çalışmalarını sürdürüyor.

İddialı bir kadro kurarak Devler Ligi bileti almayı amaçlayan sarı-kırmızılılar, hücum hattına takviye yapmak istiyor.

Geçen sezon şampiyonluğun kazanılmasında büyük pay sahibi olan Mauro Icardi ve Bafetimbi Gomis'in takımdan ayrılmasıyla hücum hattındaki alternatifleri azalan son şampiyon, forvet takviyesi için harekete geçti.

İngiliz basınından Express and Star'ın haberine göre; Galatasaray, Wolverhampton Wanderers'ın Portekizli golcüsünü kadrosunu kadrosuna katmak istiyor.

REKOR TRANSFERİN PEŞİNDE

Aslan'ın, Premier Lig ekibine 2020'de kulüp transfer rekoru kırarak 40 milyon Euro'ya katılan Fabio Silva'yla ilgilendiği iddia edildi.

İngiliz temsilcisinde süre almakta zorlanan ve yüksek beklentileri karşılayamayan 20 yaşındaki forvet geçtiğimiz sezonu Anderlecht ve PSV'de kiralık olarak geçirdi.

Silva, 51 maçta sahaya çıkarken 16 gol ve 6 asistlik bir performans sergileyerek yeniden form yakaladığını gösterdi. Portekiz U21 takımında da forma giyen genç yıldız 12 maçta 6 gol kaydetti.

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Galatasaray transfer Premier Lig Galatasaray transfer haberleri Fabio Silva