Galatasaraylı yıldız oyuna girdi, ülkesini ipten aldı

Galatasaray EURO 2024 Elemeleri
Galatasaraylı yıldız oyuna girdi, ülkesini ipten aldı

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon İtalya Serie B ekiplerinden Pisa'da kiralık geçiren oyuncusu Olimpiu Morutan, Romanya Milli Takımı'nda gösterdiği performansla dikkat çekti. Morutan, oyuna sonradan dahil olurken, 2 asist yaparak takımının puanla dönmesini sağladı.

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon İtalya Serie B ekiplerinden Pisa'ya kiraladığı ve yeni sezon öncesinde takıma dönecek Olimpiu Morutan'dan sevindirici haber geldi.

24 yaşındaki oyuncu, ülkesi Romanya EURO 2024 Elemeleri'nde İsviçre ile karşılaştığı maçtaki performansıyla göz doldurdu.

Morutan, İsviçre'nin 2-0'lık üstünlüğüyle devam devam eden maçın 58. dakikasında oyuna dahil oldu. Bu dakikadan sonra Romanya'nın oyununda ciddi bir gelişme gözlenirken beklenen goller 89 ve 90+2'de Valentin Mihaila'dan geldi.

Mihaila'nın attığı 2 golün asisti de Galatasaraylı Morutan'dan geldi. Morutan yaptığı 2 asistin yanı sıra karşılaşmadaki etkili oynuyla da göz doldurdu.

Morutan geçtiğimiz sezon Pisa formasıyla Serie B'de 35 maçta sahaya çıkarken 6 gol, 8 asistlik bir performans sergiledi. Rumen oyuncunun ismi eski kulübü Steaua Bükreş ile anılıyor.

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Olimpiu Morutan EURO 2024 Elemeleri